2777
2789
عنوان

طلاق تو 18سالگی

463 بازدید | 23 پست

کسی دیدین تو 18سالگی طلاق بگیره؟ بدبخت شد؟ واقعا دیگه ازدواج نکرد؟

امروز شاهدای این احمق اومدن باهام حرف بزنن برگردم بهم میگفتن برگرد طلاق بگیری بدبخت میشی بهشون گفتم بدبخت شدم که دارم طلاق میگیرم دیگه

بهم میگفتن  دیگه کسی نمیاد سراغت و تا آخر عمرت تنها میمونی کسی نمیگیرتت

بهشون گفتم من شوهر به چه دردم میخوره نمی‌خوام اصلا ازدواج کنم دیگه

😂😂من می‌دونم نقششون چیه

بچه ها حس آزادی دارم خیلی حالم خوبه از وقتی از اون عنتر راحت شدم 

منم می‌دونم اینا امروز چرت بهم میگفتن ولی یکم‌ ذهنمو مشغول کرد یعنی واقعا یکی ۱۸سالگی طلاق بگیره بدبخت میشه واقعا؟ یعنی واقعا کسی دیگه نمیاد سمتش ؟ ازدواج نمیکنه؟

تو ۱۳ سالگی طلاق گرفت

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن پسر خالم در ۱۸سالگی با دوبار سقط و...با پسرخالم ازدواج کرد

و پسر خالم عاااااشقشه و میمیره براش

این یه مورد بود ممکنه عکس این ماجرا هم وجود داشته باشه

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

خیلیارو دیدم سنای پایین تر و بلا تر طلاق گرفتن خوشبختم شدن 

چرا طلاق گرفتی اگه دوس داری بگو

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

نه طلاق گرفت با یه پسر خوب اذدواج کرد 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
الان جوونی میتونی ازدواج کنی

حالم از این جمله بهم میخوره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

اگه طرفت آدم نیست جداشو و خودتو خلاص کن

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

نه عزیزم هنوز اول زندگی ات هست 

دختردایی زن داداشم 14سالگی ازدواج کرد ، یکی دو سال بعد جدا شد ، الان ازدواج کرده و خیلی خوشبخته ،البته قبل از ازدواج دوم رو پاهای خودش ایستاد و زندگی اش رو ساخت و برای خودش شغل و درآمد پیدا کرد، بچه اش رو هم مادرش بزرگ کرد 

تو هنوز اول راهی منتظر نباش یه مرد بیاد و تو رو خوشبخت یا بدیخت کنه . خودت زندگی ات رو بساز و بعد آ گاهانه ازدواج کن