2777
2789

الان تو چندمی 

فک نکنم برشون دارن لامصبااااا 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه کسی که اینو گذاشت پدرمون در اومد منم‌ یازدهمم

اره والا الان من پشت کنکوریم سال دوممه ولی میخام 405 کنکور بدم انقد نگرانم که ینی باز بم فرصت داده میشه دوازدهم ترمیم کنم بعد اصلا این قانون نکبتا برش میدارن یا باید اون سال سه تا پایه رو ترمیم کنم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
امسال دانشجو اتاق عمل ازادم میخوام بخونم همزمان برا کنکور یکم یازدهم سختمه😭

مث منییی پس 

منم امسال دانشجو اموزش ابتداییم ولی میخام 405 کنکور بدمم

اره والا الان من پشت کنکوریم سال دوممه ولی میخام 405 کنکور بدم انقد نگرانم که ینی باز بم فرصت داده م ...

اگر میتونی امسال کنکور بده چون قانون محرومیت برداشته شد

❄️

مث منییی پس منم امسال دانشجو اموزش ابتداییم ولی میخام 405 کنکور بدمم

فرهنگیان خوبه که چون اگر بخوای انضراف بدی هزینه خیلی زیادی باید جریمه بدی 🥲

❄️

اره والا الان من پشت کنکوریم سال دوممه ولی میخام 405 کنکور بدم انقد نگرانم که ینی باز بم فرصت داده م ...

آخه یعنی چی شاید اصلا یکی دوازدهم آدم شد خواست بخونه انقد ایکارا رو میکنن 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

اگر میتونی امسال کنکور بده چون قانون محرومیت برداشته شد

پایم ضعیفه افسردگیم دارم تا بیام روحمو درمان کنم و رو پایم کار کنم یخورده زمان میبره🥲

فرهنگیان خوبه که چون اگر بخوای انضراف بدی هزینه خیلی زیادی باید جریمه بدی 🥲

ازادم عزیزم فرهنگیان نیسم اموزش ابتدایی تو دانشگاه ازادم کاردانی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 36 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز