2821
2789
آخه یعنی چی شاید اصلا یکی دوازدهم آدم شد خواست بخونه انقد ایکارا رو میکنن

والا بخدا بیناموسا چیا سرمون در میارن هر چی پول داریم باید بدیم کتاب تست و چمیدونم کتاب برا امتحان نهایی 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا بخدا بیناموسا چیا سرمون در میارن هر چی پول داریم باید بدیم کتاب تست و چمیدونم کتاب برا امتحان ن ...

دقیقا انقد هم تو حوزه بهمون استرس میدن ۶ بار میگردنمون  

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

دقیقا انقد هم تو حوزه بهمون استرس میدن ۶ بار میگردنمون

بت بگم امسال برا دوازدهم رفتم زیستمو دوباره امتحان بدم رام ندادن باورت میشه؟  چون فقط دو دیقه دیر رسیدن

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
بت بگم امسال برا دوازدهم رفتم زیستمو دوباره امتحان بدم رام ندادن باورت میشه؟ چون فقط دو دیقه دیر رس ...

دو سه تا از دخترا تو حوزه اینطوری شدن بیچاره گریه کرد هر کاری کرد نزاشتن 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

دو سه تا از دخترا تو حوزه اینطوری شدن بیچاره گریه کرد هر کاری کرد نزاشتن

خاک تو سرشون اه دیگه نهایت 18/19 سالمونه انقد فشار روحی روانی بمون وارد میشه