این روغن از دانه های گیاه سیموندسیا چیننسیس تولید می شود. به عنوان یک واکس تقریبا تماما از مونوسترهای اسیدهای چرب بلند زنجیره و الکل تشکیل شده است، که بخش کوچکی از استر های تری گلیسیرید نیز در آن یافت می شوند. این ترکیب باعث نهایت عمر پایداری محصول و مقاومت فوقالعاده اش به حرارت بالا می شود. این روغن در دهه هفتاد در چندین صنعت جایگزین روغن وال شد و می تواند به عنوان یک بیودیزل استفاده شود. روغن جوجوبا از دانه های بوته سیموندسیا چینسیس که بومی کالیفرنیا و مکزیکو است به دست می آید. با خصوصیت نرم کنندگی و بهداشتی که دارد، جوجوبا تا حدود زیادی به سبوم (غدد چربی در پوست) شبیه است که برای پوست، صورت، مو و ریش مفید هستند.. این روغن نرم کننده، ضد قارچ و ضد التهاب است. جوجوبا سرشار از ید است، بنابراین برای همه انواع پوست مفید است و به مبارزه با باکتری کمک می کند. این روغن غیر کامودوژنیزه است و منافذی که باعث رشد مو می شوند را مسدود نمی کند. سنتز کلاژن را تحریک می کند که به درمان زخم ها کمک می کند وسرشار از ویتامین های E و B است. این عنصر در محصولات زیر ما یافت می شود: روغن های ریش، واکس های سبیل، شوینده های ریش . خلاصه: جوجوبا شبیه به روغن طبیعی است که پوست تولید می کند. برای صورت، بدن، مو و ریش مفید است. همچنین نرم کننده،ضد قارچ و ضد التهاب است.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.