2777
2789
عنوان

خواص روغن جوجوبا برای پوست و مو

6588 بازدید | 6 پست

این روغن از دانه های گیاه سیموندسیا چیننسیس تولید می شود. به عنوان یک واکس تقریبا تماما از مونوسترهای اسیدهای چرب بلند زنجیره و الکل تشکیل شده است، که بخش کوچکی از استر های تری گلیسیرید نیز در آن یافت می شوند. این ترکیب باعث نهایت عمر پایداری محصول و مقاومت فوقالعاده اش به حرارت بالا می شود.  این روغن در دهه هفتاد در چندین صنعت جایگزین روغن وال شد و می تواند به عنوان یک بیودیزل استفاده شود. روغن جوجوبا از دانه های بوته سیموندسیا چینسیس که بومی کالیفرنیا و مکزیکو است به دست می آید. با خصوصیت نرم کنندگی و بهداشتی که دارد، جوجوبا تا حدود زیادی به سبوم (غدد چربی در پوست) شبیه است که برای پوست، صورت، مو و ریش مفید هستند.. این روغن نرم کننده، ضد قارچ و ضد التهاب است.  جوجوبا سرشار از ید است، بنابراین برای همه انواع پوست مفید است و به مبارزه با باکتری کمک می کند. این روغن غیر کامودوژنیزه است و منافذی که باعث رشد مو می شوند را مسدود نمی کند. سنتز کلاژن را تحریک می کند که به درمان زخم ها کمک می کند وسرشار از ویتامین های E  و B  است. 
این عنصر در محصولات زیر ما یافت می شود: روغن های ریش، واکس های سبیل، شوینده های ریش .
خلاصه:
جوجوبا شبیه به روغن طبیعی است که پوست تولید می کند. برای صورت، بدن، مو و ریش مفید است. همچنین نرم کننده،ضد قارچ و ضد التهاب است. 

"شاید زمین آماده یک اتفاق خوب شد"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805