2777
2789

دوستان امسال سومین سالی هست پشت کنکور میمونم میشه کنکور چهارمم ، سالای قبل نخونده بودم اصلا امسال دارم میخونم مامانم مدام متلک میزنه میگه 25 سالته در حالی که بیست سالمه 

سعی میکنم تو کارای خونه کمکش کنم مثلا ظرفای صبح و نهار رو می‌شورم اما خب بازم اصلا مراعاتم نمیکنه چیکار کنم باهاش🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فک کن می ری دانشگاه کلی آدم با رفتارای خیلی بدتر هستتو محل کار کلی آدم مزخرف که فقط می خوان ب ...

ببین شبی که بهش گفتم قبول نشدم یعنی کل بچه های فامیل رو تو سرم کوبید من رو با خاک یکسان کرد با ماشین انگار از روم رد شد با حرفاش 

ولی من باز باهاش حرف زدم ، خودم دیگه یه سری جاها کم میارم

گل دختر برو رشته هایه بدون کنکور دانشگاه آزاد رو شرکت کن ،لعنت به ابداع کننده کنکور ،

خب وقتی نخوندم ،نمیتونم برم رشته چرت و پرت 

تازه امسال دارم میخونم قبلا درسم خیلی خوب بود

یه رشته سبک(درساش سبک باشه) انتخاب میکردی حتی با سوابق تحصیلی میرفتی به این بهونه که ارع دانشگاه میری بالاخره

درکنارش برا کنکور میخوندی 

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

ببین شبی که بهش گفتم قبول نشدم یعنی کل بچه های فامیل رو تو سرم کوبید من رو با خاک یکسان کرد با ماشین ...

این قدر این دنیا می کوبدت به درو دیوار که بالاخره این تفکر در تو ایجاد بشه که "حرف بییه مهم تیست"

:)

اینا همش تجربسا...

خب وقتی نخوندم ،نمیتونم برم رشته چرت و پرت تازه امسال دارم میخونم قبلا درسم خیلی خوب بود

بخدا یا جوری گند زدن تو قانون کنکور که درس خونده هاش هم کم آوردن توش ،اگه میتونی تو دانشگاه آزاد شهر تون برو رشته بدون کنکور بردار بخووون ،عمرت رو پایه کنکور بی پدر و مادر تلف نکن ،

خب وقتی نخوندم ،نمیتونم برم رشته چرت و پرت تازه امسال دارم میخونم قبلا درسم خیلی خوب بود

رشته ت چیه؟ بعضی رشته ها دانشگاه دولتی و آزاد بودن تو بازار کار واسش فرقی نداره ،اگه خوب درسهات رو خونده باشی دوران دانشجویی هم شاغل میشی مثلا حسابداری ،کامپیوتر...