aszxc مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 5260 عنوان اونایی ک سریال ترکی برگ ریزانو دیدن بیاید 75 بازدید | 8 پست میدونم خیلی قدیمیهاما جدید و قدیم واسم فرقی نمیکنه مهم اینه که قشنگ باشه این سریال. موضوعشو نگید فقط بگید قشنگه ببینم؟ میدونمم طولانیهمثل سریال روزی روزگاریه؟ یا فرق میکنن؟ 1403/08/02 | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_همسایه49 عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 125 خیلی خوبه خیلیییی من اخرش خیلی گریه کردم ارزش دیدن داره من قسمت اخر گریه کردم🥺
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13694 هعیی یادش بخیر....اون دوره قشنگ بود.ولی الان با این همه سریال ترکی بهتر از اون دیگه جذاب نیست ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
aszxc مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 5260 خیلی خوبه خیلیییی من اخرش خیلی گریه کردم ارزش دیدن داره روزی روزگاری رو دیدی؟
aszxc مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 5260 هعیی یادش بخیر....اون دوره قشنگ بود.ولی الان با این همه سریال ترکی بهتر از اون دیگه جذاب نیست وای نگم برات ک این سریال برگ ریزان چقددد طرفدار داره.. انقد ک طرفدار داره گفتم بزار ببینم چیه اومدم اینجا هم پرسیدم. سریال روزی روزگاری رو دیدی؟
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13694 وای نگم برات ک این سریال برگ ریزان چقددد طرفدار داره.. انقد ک طرفدار داره گفتم بزار ببینم چیه اومدم ... اره جانم دیدم ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
aszxc مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 5260 اره جانم دیدم خب شبیه اونه؟منظورم برگریزان شبیه روزی روزگاریه؟
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13694 خب شبیه اونه؟منظورم برگریزان شبیه روزی روزگاریه؟ نه شبیه نیست ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚