2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من مزاجم صفراویه میگن تحرک زیاد باعث بالارفتن صفرا میشه

منم شاید ۳/۴سال شایدم بیشتر استپ وزنی داشتم ولی یک ماهه دارو میخورم برا کم کردن مزاج صفرا و سودا الان یک هفته اس قشنگ وزن گرفتم پر شده اندامم ...آنقدری تغییر کردم ک شوهرم مدام میگه ایول همینجور تپل کن خودتو..

من حاج آقا تبریزیان بهم گفتن تا غلبه صفراتو درست نکنی چاق نمیشی منم یه ماهه صفرابر و سودابر میخورم دارم اضافه میکنم...چندین سال بود ک استپ وزنی داشتم اخه

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

نامزدم ورزشکارهسالای اول حجم گرفتبعدش کات

ببین باید مرتب بری باشگاه حداقل یه سال 

رژیم غذایی توی حجم خیلیییی مهمه

غذاهای پروتوینی مثل لوبیا مرغ تخم مرغ مره بادوم زمینی و..( مکمل زیر نظر مربیت)

اینارو انجام بدی حجم میگیری عشق میکنی

پس برم trx چیه کاش میگفتی

یه نوع ورزشه دیگه الان دیگه تو همه ی باشگاه ها هست با استفاده از یه نوع کش هست که از سقف اویزونه

بعد ورزش هم سالاد ماکارونی و سیب زمینی و تخم مرغ پخته

شیر موز خرما .شربت با سه شیره 

اینارو بخوری خیلی تاثیر مثبت داره