2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 85 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا مادرشوهرمشکله اگ کاری هم نکنه بازم مشکله😂

همون پس خخخخخخ

خدایی یکم بیاییم به چشم مادرنگاشون کنیم من گاهی میام جبهه بگیرم اماسریع میگم اگه مامان خودت بودم اینجوری میکردی؟

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
همون پس خخخخخخ خدایی یکم بیاییم به چشم مادرنگاشون کنیم من گاهی میام جبهه بگیرم اماسریع میگم اگه مام ...

من گاهی وقتا دلم برا مادرشوهرم میسوزه طفلی مزون داره کلی کارمیکنه بااینکه جوونه ولی کلی شکسته شده خداییش زن خوبیه اما من عروس بدی ام😢😢

خونه پدر مادر خونه خود آدمه یه عمر تو همون خونه بزرگ شدیم هم خودمون هم شوهرمون حالا بیایم بگیم دعوتم ...

واقعا بعضیا چه طرز فکرایی دارن نمیفهممشون

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
خب مامان اونم به شوهرت میگه دیگه

آخه اصلا زنگ نمیزنه حداقل نوه ما بیارید ببینم اونوقت دخترش با اینکه راه دور میشینه همش بهش زنگ میزنه میگه بچتا بیار ببینم دلم براش تنگ شده یا خودشون میرن با اینکه راهش دوره