2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 85 پست
آخه اصلا زنگ نمیزنه حداقل نوه ما بیارید ببینم اونوقت دخترش با اینکه راه دور میشینه همش بهش زنگ میزنه ...

اصلا بهتر

حوصله داریا 

نگه مگه مهمه؟شوهرت باید حرص بخوره که پدرمادرش بی محبتن نه تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی من؟

نه عزیزدلم اینایی که میگن خونه پدر مادرخودمم بی دعوت نمیرم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بچه ها تعادلو رعایت کنید نه انقدر خوب باشید که بلانصبت سواربشن نه هم انقد بدی کنید اونم به چشم یه مادرببینید...کارکردنم در حد معقول...مثلا سریه سالاد درست کردن کللللی وقت بزارید وسلیقه بخرج بدیداینجوری هم کارکردید هم به چشم اومدید هم خودتونو کوزت نکردین که همه کاروکنید

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
شوهرم اصلا براش مهم نیست زنگ بزنن یا نزنن میگه ما باید بریم 

خب راست میکه

بچه ها وظیفه دارن هفته ایی یه بارم شده سر بزنن خونه پدرمادراشون

این دیگه دعوت نمیخواد

حالا دوران عقد فرق میکنه. دوران عقد باید زنگ بزنن عروسو دعوت کنن دومادم همینطور

ولی بعد عروسی دیگه لازم نیست

وظیفس سر زدن

خب راست میکه بچه ها وظیفه دارن هفته ایی یه بارم شده سر بزنن خونه پدرمادراشون این دیگه دعوت نمیخواد ...

به نظر من خوبه بعضی وقتا مادر شوهر بگه تو بچه کوچیک داری بالاخره خسته میشی از بچّه داری و خونه داری امروز من ناهار درست کردم بیایید اینجا یا شام بیایید اینجا 

همون پس خخخخخخ خدایی یکم بیاییم به چشم مادرنگاشون کنیم من گاهی میام جبهه بگیرم اماسریع میگم اگه مام ...

من از اول رو همین اصل پیش رفتم اما واقعا نتیجه نداد.مثلا چند روز پیش همسر من از کربلا برگشت خاله هام و مادرم و مادر شوهر و خواهر شوهرم خونه ما بودن.خواهر شوهرم دریغ از یه کار کردن.خب خونه داداشته.وظیفه خاله من نیست که بیاد برا شماها کار کنه.مادر و دختر رفتن تو اتاق خواب دراز کشیدن یا همش پیش شوهراشون نشسته بودن.منم خیلی ناراحت شدم.خب من خونه خودشون همه کاری میکنم اما اونا اصلاااا.ینی به هیچ عنوان از خودشون مایه نمیذارن.

واسه چبزای بیخودی حرص نخور استارتر عزیز

مثلا دوست من دیروز اومده عصبااااانی میگهبرادرشوهرم داره میره کربلا شوهرم پونصدهزارتومن بهش ااوقورونه(درسته عایا)داده میگم خب گلم توپول خاستی شوهرت نداده؟میگه نه میگم چراخرص میخوری پس؟به داداشش داده توهم که نیازی نداری واگه بخوایی بهت میده..حامله است انقدحرص خورده بود دل و کمرش درد میکرد

به نظر من خوبه بعضی وقتا مادر شوهر بگه تو بچه کوچیک داری بالاخره خسته میشی از بچّه داری و خونه داری ...

ول کن بابا بیخیال باش

اسمش روشه مادرشوهر

از مادرشوهر توقع نمیتونی داشته باشی 

من از اول رو همین اصل پیش رفتم اما واقعا نتیجه نداد.مثلا چند روز پیش همسر من از کربلا برگشت خاله هام ...

خب شماهم حرص نخور گلم جلوشون کلی از خالت تشکر میکردی همچنین ازمادرت بعدم رفتی خونشون بشین کنارشوهری