مادر شوهر من از اول ازدواجم تا حالا هيچوقت زنگ نزد یکبار بگه شام یا ناهار بیایید منم اصلا دوست ندارم حالا که زنگ نمیزنه اصلا خونش برم در صورتی که مادر شوهر دختر عموم همش برای ناهار یا شام زنگ میزنه میگه بیاید پیش ما
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ادمها باهم فرق میکنن عزیزم.نباید بابقیه مقایسه شون کنی.مثلا مامانبزرگ من اصلا هیچکدوم از بچه ها و عروساشو دعوت نمیکنه.میگه خونه خودشونه هرموقع دوست دارن بیان.ولی وقتی زنگ میزنیم که ببینیم خونه هستن یانه خودشون تعارف میکنن که مثلا شام یانهار درست میکنیم بیاین.خونه مادرشوهرمم هرموقع بخوایم بریم قبلش زنگ میزنیم اونا تعارف میکنن که غذا درست کنن.واسه من این قضیه حل شده است و انتظار ندارم اونا زنگ بزنن نهارشام دعوت کنن.