2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا همیشه مادرشوهرای ما بدن مادرشوهرای بقیه فرشته😞😞

والا

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
عروس خانواده هست کوزته خانواده ک نیس بنده خدا😂😂

خب چرا نمیگه فلانی واسه مادرشوهرش فلان کادو رو خرید من نخریدم؟فقط مادرشوهربدبختومقایسه میکنن

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

ادمها باهم فرق میکنن عزیزم.نباید بابقیه مقایسه شون کنی.مثلا مامانبزرگ من اصلا هیچکدوم از بچه ها و عروساشو دعوت نمیکنه.میگه خونه خودشونه هرموقع دوست دارن بیان.ولی وقتی زنگ میزنیم که ببینیم خونه هستن یانه خودشون تعارف میکنن که مثلا شام یانهار درست میکنیم بیاین.خونه مادرشوهرمم هرموقع بخوایم بریم قبلش زنگ میزنیم اونا تعارف میکنن که غذا درست کنن.واسه من این قضیه حل شده است و انتظار ندارم اونا زنگ بزنن نهارشام دعوت کنن.

هر کس یه جوره مقایسه نمیشه کرد  وقتی میری پذیرایی نمیکنه؟

چرا اتفاقا همیشه هم غذاهای خوب میپذه ولی زنگ نمیزنه امروز پاشید بیایید یا نوه ما بیاید ببینم دلم تنگ شده اگه ی ماه هم نریم به من زنگ نمیزنه