2777
2789
عنوان

میشه به دوستم‌راهنمایی بدید

95 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من یکی از اشناهامون چند سال پیش تقریبا ۱۵ سالش بود نمره امتحانشو تک شده بوده و از ترس پدرش که فقط پدرشو بترسونه سم خورده بوده ولی جوری میشه که همه میفهمن الان ۲۶ سالشه و پیش منه و ناراحته میگه با یه اقایی اشنا شده قصدش جدیه و ۳ ماهه باهم دارن میرن و میان پسره میخواد بیاد خواستگاری ولی میگه اقوام مادریم برام حرف در میارن ولی من میدونم واقعا بخاطر درس بوده بنظرتون خودش به پسره بگه قضیه را یا نه چون اگه بیان خواستگاری هم برن تحقیق میگن که چنین چیزی بوده

باید ببینه آقا پسر ظرفیت پذیرش این موضوع داره یا نه 

اگه داره بگه نداره هم بگه اما متفاوت و با تغییر 🙃

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی چجوری بگه متفاوت با تغییر

یعنی ببین باید بررسی کنه که چجوری بگه که آقا پسر هم پشتش بشه ! یعنی از نگاه اون بگه 

نه دروغ بگه نه حقیقتِ حقیقت 

که حتی اگر فردا روزی رفت تحقیق و یکی حقیقتِ حقیقت رو بهش گفت محکم پشتش باشه 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱