2777
2789

من برعکس شما اختلاف سنی کم نمیپسندم

اصلا با همسن و سالام نمیسازم

همیشه همه دوستام هم بزرگتر یا کوچیکتر بودن

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای این شرایط نمیشه قانون گذاشت

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

نمیدونم یه سریا قبول میکنن دیگه 

هر چقدم روشن فکر 

من الان یه برادر شوهر دارم چقدر فک میکردم با کمالات و روشن فکر و امروزی و اینا باشه 

الان داره زن ۱۱_۱۲ سال کوچیکتر میگیره

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من برعکس شما اختلاف سنی کم نمیپسندماصلا با همسن و سالام نمیسازمهمیشه همه دوستام هم بزرگتر یا کوچیکتر ...

من قبل از ازدواج همین طوری فکر می‌کردم ولی بعدش دیدم که واقعاً یه سری مسائل هست که تا ابد حسرتش رو دل آدم می‌مونه در صورتی که اون طرف مقابل که ازت بزرگتره خیلی وقته از روی اونا گذر کرده و حوصله نداره برگرده دوباره تجربش می‌کنه

خدا را شکر که حالمون خرابه نه ذاتمون ✔️⚡

من ۱۸ سال تفاوت داشتیم خیلیییییی ادم خوبیه یعنی میگی اشتباهه؟؟؟

ببین من خودم ۱۳ سال اختلاف سنی دارم آدم خوبی نیست آدم بدی هم نیست 

ی کوچولو اذیت کننده است البته بستگی به آدمش داره 

بستگی به دو طرف داره خب.

من اختلاف سنی کم برام قابل قبول نبود از اول.

با همسرم ۱۱ سال اختلاف سنی دارم تا به حال ذره ای پشیمون نشدم که هیچ هر روز بیش تر از قبل می فهمم من آدم زندگی با مردای هم سن یا با اختلاف سنی کم نبودم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

من با 5 سال تفاوت سنی پیر شدم اما خواهر شوهرم با 13سال تفاوت سنی با همسرش بیا ببین اونقدر خوشبخت شد ...

حرف شما درسته ولی من بعد از این همه سال زندگی می‌گم ادب خیلی مهمه ادب ادب ادب ادب یعنی یه روز بخوام دختر شوهر بدم فقط می‌بینم طرف ادب داره یا نه

بستگی به دو طرف داره خب.من اختلاف سنی کم برام قابل قبول نبود از اول.با همسرم ۱۱ سال اختلاف سنی دارم ...

خوشبخت باشی گلم ۱۱ سال ایده آله