2777
2789
سلام عزیزم مرسی از توجهت... فعلا سونو ندادم قراره ۲۸ همین ماه بدم روز ۱۴ پریودم 

خواهش میکنم گلم، دارو خوردین؟ انشالله به سلامتی تخمکای درشت داشته باشین و بحق شش ماهه حسین بن علی مادر بشید

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهش میکنم گلم، دارو خوردین؟ انشالله به سلامتی تخمکای درشت داشته باشین و بحق شش ماهه حسین بن علی ما ...

نه تا حالا هیچ دارویی استفاده نکردم... بخاطر بی نظمی قاعدگی ب دکتر مراجعه کردم پیگیر درمانم هستم

باشه عزیزم حتمی میزنم دعاکنید

سلام عزیزم چی شد؟ همون ماه باردار شدی؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
سلام گلم بله

مبارک باشه. تو بارداری کیت تخمک گذاری مثبته یانه؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت