2777
2789
عزیزم دیدم هردو خط همرنگن امروز حتما حتما اقدام کن .مطمئنا دیروز و پریروز هاله داشته .فردا هم اقدام ...

دیشبم نزدیکی داشتیم حالابازم ساعت سه ی کیت دیگ میزنم برام دعاکن

از همان روزی که "تـــ ـ eـ ـ ـــو" تموم زندگیم شدی،زندگی زیباستـــ

اگه دیشب داشتی امروز نداشته باش ولی فردا رو حتما اقدام کنین .چون اقدام هرشب پشت سر هم تعداد اسپرم رو خیلی میاره پایین یه شب درمیون خوبه.سریع بلافاصله بعد از اقدام نیم ساعت پاهاتو ببر بالا تکیه بده به دیوار که خسته نشی.استرس هم اصلا نداشته باش .حتی فکر کردن به اینکه میشه یانه استرسش  نمیذاره لانه گزینی انجام بشه بگو صلاح هرچیه پیش بیاد .

امیدوارم بزودی خبرای خوب بذاری عزیزم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من روز پانزده رفتم‌گفت اصلا ازاد نکردی، بعد پیگیری مردم کلومیفن خوردم توی روز سیزده سه تا فولی غالب ...

چه آمپولی؟ منم این ماه سونو دارم... میشه توضیح بدی راجبش من ک سر درنمیارم از فولیکول مولیکولا 

چه آمپولی؟ منم این ماه سونو دارم... میشه توضیح بدی راجبش من ک سر درنمیارم از فولیکول مولیکولا  

عزیزم برا بعضیا که تنبلی تخمدان دارن دکتر کلومیفن تجویز میکنه که باعث میشه اندازه فولیکول بالاتر بره ( سایز مناسب فولیکول برای بارداری ۱۸- ۲۳ هستش) امپول هم میده که زده بشه تا فولیکول تخمک رو آزاد کنه وگرنه سایزش که بالاتر بره تبدیل به کیست میشه .شما اگه دارو مصرف نمیکنی آمپول لازم نیست تخمکتون بطور  طبیعی آزاد میشه

عزیزم برا بعضیا که تنبلی تخمدان دارن دکتر کلومیفن تجویز میکنه که باعث میشه اندازه فولیکول بالاتر بره ...

چجوری عکس کیت دومابفرسم؟

من از سمت راستی که مارک مدیکوره استفاده میکردم اون نشون میده فردا تخمکت آزاد میشه .ولی این یکی هنوز کامل پررنگ نشده احتمالا فردا پررنگ بشه احتمال خیلی زیاد  زیاد فردا تخمکت ازاد میشه.دیروز که اقدام داشتی امشب نه چون گفتم تعداد اسپرم کم میشه.ولی حتما حتما  فردا و پس فردا  اقدام داشته باش .

من از سمت راستی که مارک مدیکوره استفاده میکردم اون نشون میده فردا تخمکت آزاد میشه .ولی این یکی هنوز ...

هردوتاکیت پایینی کمرنگتره ولی تادیروزک میزدم ی خط بود

من از سمت راستی که مارک مدیکوره استفاده میکردم اون نشون میده فردا تخمکت آزاد میشه .ولی این یکی هنوز ...

شماباهمین کیتهاباردارشدید؟

آره عزیزم برا منم مدیکور بود . فردا حتما کیت بذار ببین پررنگه یا نه 

باشه عزیزم حتمی میزنم دعاکنید

گلم هر ماه باید تخمک از تخمدان ازاد بشه، برای باروری باید حتما سایز این تخمکا از 18تا۲۴ باشه، زیر هجده برای بارداری خوب نیست یعنی اصلا جواب نمیده، کسایی که زیر هجده هستن دارو مصرف میکنن، مثل کلومیفن یا لتروزول یا آمپول اچ ام جی، و یه امپول دیگه میزنن که این تخمکا آزاد بشن از تخمدان این امپولم اچ سی جی هستش، اینا ابتدایی ترین درمانا هستن، شما سونو دادید سایز فولیکول یا همون تخمکتون چند بود؟ چه روزی دادید؟ 

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه