2777
2789
من استفاده کردم همش مثبت بوده و ب موقع اقدام کردم.... الان منتظرم تا موعدم شه‌... خدا کنه پری نیاد

چجوری همش مثبت بودیعنی ازروزچندم

از همان روزی که "تـــ ـ eـ ـ ـــو" تموم زندگیم شدی،زندگی زیباستـــ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم  تخمک گذاریم کیتم کامل نشون داد یک روز کامل پررنگتر شد و روز بعدش شروع به کمرنگ شدن کرد .

اگه همش مثبته احتمال کیست هست .اگه همش یه هاله میفته یا تخمک ضعیفه یا هورمون ال اچ زیاد بالا نمیره .

من روز پانزده رفتم‌گفت اصلا ازاد نکردی، بعد پیگیری مردم کلومیفن خوردم توی روز سیزده سه تا فولی غالب ...

ان شالله این ماه حتما باردار میشید.

پس این کیت ها دو خط میفته لزوما به معنی آزاد شدن تخمک نیست؟؟!!

آره عزیزم  تخمک گذاریم کیتم کامل نشون داد یک روز کامل پررنگتر شد و روز بعدش شروع به کمرنگ شدن ک ...

من امروز روزسیزدهممه زدم ی خط افتاده

ان شالله این ماه حتما باردار میشید. پس این کیت ها دو خط میفته لزوما به معنی آزاد شدن تخمک نیست؟؟!!

الهی امین همچنین شما، درسته، لزوما به معنیه ازاد کردن تخمک نیست

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه   
من امروز روزسیزدهممه زدم ی خط افتاده

عزیزم اگه پریودات منظمه از روز ۱۰ شروع کن به گذاشتن کیت وقتی خط دوم هاله انداخت یعنی داری به تخمک گذاری نزدیک میشه وقتی هر دو پررنگ شد یعنی میخواد آزاد بشه .وقتی ازاد شد دوباره رنگش کمرنگ میشه و به یه خط میرسه .حالا برا تو احتمالا هنوز به تخمک گذاری نزدیک نشدی شایدم تخمکت زودتر از ۱۰ پریود آزاد شده.(اگه پریودات ۳۰ روزه یا بیشتره هنوز مونده به تایم تخمکگذاریت عزیزم)

عزیزم اگه پریودات منظمه از روز ۱۰ شروع کن به گذاشتن کیت وقتی خط دوم هاله انداخت یعنی داری به تخمک گذ ...

گلم من هرماه چندروزجلومیوفتم ولی دوروزه ک میزنم فقط ی خطه

گلم من هرماه چندروزجلومیوفتم ولی دوروزه ک میزنم فقط ی خطه

عزیزم یک خط نشونه اینه از تخمک گذاری چند روز دوری.حالا یا تخمک گذاری انجام شده یا مونده بهش .

برای تست حتما با ادرار دوم که ناشتا نیستی چک کن. هرروز هم همون ساعتی که دیروز تست کردی تست کن.مثلا هر روز ساعت ۱۲ ظهر.سعی کن تا دوساعت قبلش هم مایعات نخوری .

دقت کن که کیت رو مثل دستورالعملش استفاده کنی

عزیزم یک خط نشونه اینه از تخمک گذاری چند روز دوری.حالا یا تخمک گذاری انجام شده یا مونده بهش . برای ...

فک نکنم ازتخمک گذاریم گذشته باشه چون تازه سیزدهممه منم ازدیروزکیت زدم،مرسی فداتشم چشم

عزیزم یک خط نشونه اینه از تخمک گذاری چند روز دوری.حالا یا تخمک گذاری انجام شده یا مونده بهش . برای ...

سلام گلی کینموببین

عزیزم دیدم هردو خط همرنگن امروز حتما حتما اقدام کن .مطمئنا دیروز و پریروز هاله داشته .فردا هم اقدام کن ( ولی خوب فردا تعداد اسپرم کمتر میشه ولی اقدام داشته باش) چون بعد از پررنگ شدن تخمک تا ۱۲-۲۴ ساعت آزاد میشه و فقط تا ۲۴ ساعت توو بدنت زنده ست.امروز و فردا و پس فردا اقدام داشته باش.

هر وقت دیدی خط دوم داره کمرنگ میشه بدون تخمکت آزاد شده .

درضمن دقت کنی میبینی وقتی یهو یه سمت تخمدانت تیر بکشه اون لحظه یعنی تخمک آزاد شد