2777
2789

من دانشجو این رشته ام منظورتون از بدی چیه 

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن کار براش نیست یدونه هم بوی مدفوع رو میگن

از نظر شغلی شبیه پیراپزشکی هستش فقط پرستاری که ممکن زودتر رسمی بشن از لحاظ سختی درس به شدت سخت و دروس در حد پزشکی هست و خب آزمایشگاه ۱۰ سکشن متفاوت داره و انگل و کشت مدفوع یک سکشن از آزمایشگاه که رمان نمونه برداری از استول خب زیر هود و با دستکش و ماسک انجام میشه اگه دخترتون علاقه داره عادی میشه

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

منم دانشجو ام عزیزم

رشته های علوم پزشکی همیشه براشون کار هس

در مورد مدفوع هم دخترتون خودش انتخاب میکنه بخش انگل بره یا هماتو (البته ترم بالایی ها به من اینو گفتن مطمئن نیستم)

ولی برای اررشد خودش انتخاب میکنه کدوم شاخه بره

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
منم دانشجو ام عزیزمرشته های علوم پزشکی همیشه براشون کار هسدر مورد مدفوع هم دخترتون خودش انتخاب میکنه ...

خودس  که انتخاب نمیکنه سوپروایزر مشخص میکنه که کدون بخش باشی

خودس که انتخاب نمیکنه سوپروایزر مشخص میکنه که کدون بخش باشی

میتونه با سوپر وایزر در این مورد حرف بزنه 

ولی هر رشته ای سختی خودشو داره فک نکنین بره پزشکی خیلی گل و بلبله و تمیزه خیر !دقیقن مثل عوم آز کثیفی های خودشو داره دندونم همین طوره سرت تو دهن مردمه پرستاری ام که همینه 

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...