2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم برم دکتر روانپزشک

274 بازدید | 18 پست

بچه ها دیگه خسته شدم تصمیم گرفتم برم دکتر روانپزشکم 

من قبلا وسواس فکری شدید داشتم به گفته دکتر پرکار بود قرص خوردم چند جلسه تحریک مغزی انجام دادن برام حالم خوب شده بود چند ماهی بعدش تصمیم گرفتم باردار بشم حالا تو ماه دوم بارداریم چند هفته ای هست برگشته وسواسم و حالم خیلی بده مدتیه هرکار میکنم سعی میکنم به چیزی فکر نکنم یا شکاک نباشم نمیشه کلا انگار خود ب خود فکری میشم شک دارم به آدما ب همه چیز با کسی اصلا نمیتونم حرف بزنم چون به حرفاش شک دارم ک این از کجا می‌دونه یا فراموش کردم ک این قبلا میدونسته هم خودم بهش گفتم یا خیلی فکر سوالای مسخره دیگه 

کسی میخواد باهام حرف بزنه  وحشت خودمو میزنم ب اون راه یا هواسمو پرت میکنم ک اصلا نشنوم ک برام سوال نشه فکری نشم دوست ندارم ن جایی مثل خونه مادرم برم نه جای دیگه خونه مون هم دوست ندارم کسی بیاد چون با حرف زدن دیدار گفتگو حالم بدتره 

برام غیر قابل تحمل شده نوبت گرفتم برم دکتر تو سایت شنیدم ک قرص اعصاب برای زن باردار خوب نیست اما نمیتونم نمیشه برام غیر قابل تحمله دعا کنید رفتم دارو بده برام شوهرم همش میگه ی اتفاقی برای بچه میفته اما چکار کنم تحمل نمیتونم بکنم فکرامو اخلاقمو کارامو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم افرین به تصمیمت خوب کاری میکنی🩵امیدوارم حالت خوب بشه و اتفاقای خوبی بیوفته برات

همش استرس اینو دارم دارو نده یا اگر بده ترس بیفته بهم بعداً ک چرا خوردم بخاطر بچه 

یه چیز کلی میگم بهت اینو رعایت کنی حالت خوب شده

به فکرای ذهنت پرو بال نده و اینو بدون از دم همشون غلطه

این فکرا ذهن تو رو تشکیل میده که واقعی نیست و تلاشم نکن ساکتش کنی ولی بدون فکرات صحیح نیستن و بر پایه اونا تصمیم نگیری و با اونا همذات پنداری نکن حقیقت واقعی تو چیز دیگهای هست

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
دکتر بر اساس شرایطتت دارو میده وقتی بدونه بارداری دارویی ک مضره نمیده

آخه اینجا میگن خوب نیست نخوری بهتره اما آخه واقعا کار دیگه نمیتونم انجام بدم یعنی مگه میشه کسی نباشه ک تو بارداری قرص اعصاب روان مصرف نکنه بلاخره بارداری بدتر هم میشه اخلاق روحیات اینم بیاد قاطبش بدتره

خوب تصمیم خوبیه فقط به تجربه میگم

۱ پیش روانپزشک خوب برو ، الان خیلی از پزشکا پولی هستن ، دارو می نویسن واسه یه ماه ، هی میگن بیا بیا ، جیبتو خالی می کنن

۲ فکر نکن روان پزشکی که زیاد باهات حرف می زنه و سعی می کنه سخنان انگیزش بده ، پزشک خوبیه ، اون کار روانشناس و روانکاو هست . بیشتر روان پزشکای خوب ، با دیدن چهره بیمار دست به قلم میشن و دارو رو پیدا می کنن  مثل دکتر قریشی زاده در تبریز که نمیدونم زنده هست یا نه ، خیلی افراد رو شفا داده ، اما اصلا صحبت نمی کنه ، اول آدم خوشش نمیاد ولی بعدا متوجه شدم که اونقدر تجربه داره که فقط یک نگاه براش کافیه 

۳ داروهای ضد افسردگی رو با آرام بخش ها اشتباه نگیر ، ضد افسردگی ها تا شاید حتی یک ماه حالتو بهتر که هیچ ، بد تر هم بکنن ، بعدش تا اثرات معلوم بشه ، بیشتر از شش ماه طول میکشه . وقتی هم معلوم بشه ، خودت متوجه نمیشی ولی اطرافیان متوجه میشن . 

مراقب پزشک  ها باش الانه  ۹۰ درصد بالا ، چیزی نمی فهمن ، فریب فوق تخصص و ... رو نخور .