2777
2789
عنوان

😭😭😭😭کوچیکه

614 بازدید | 18 پست

سلام😐

من 19هفته و5روزهستم..نی نیم هم پسره😍 ولی باتوجه ب اینا حس میکنم شکمم هنوز اونقدر جلو نیومده..ینی زیاد بزرگ نیس...شماهایس ک تو 5ماهین شکمتون بززگه؟من خودم لاغرم وزنمم 57.کلا قبل بارداری سیکس پک بودم واس خودم😎😗😂

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂نگران نباش من قبل بارداریم 45 کیلو بودم مثل شما شکمم دیر بیرون اومد تو 5 ماهگی رفتم مطب دکترم خانوما بهم میگفتن اخی ماه اولته😐😐😐😐😐😂😂😂میگفتم بابا 5 ماهمه باور نمیکردن همون که رسیدم به اواسط ماه 5 کم کم شکم دراوردم😆😆😆

من تا 8 ماهگی اصلا کسی باور نمیکرد باردارم هیچی شکم نداشتم دکتر میگفت لگنت بزرگه ممانم میگفت به کسی ...

😨😨😨😨😨😂😂😂

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  

من ۶۹کیلو بودم اوایل حاملگی. الان یه کیلو اضافه کردم شکمم جلو اومده. حالا ۱۰هفته هستم. شکم کوچیک خیلی خوبه قدرشو بدونین. 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
من رفتم بر زایمان میگفتن تو اتاق عمل  عمل چی داری😆

نینیت وزنش خوب بود?

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

چه بهتر که کوچیکه  

منم همین طورم الان که هفت ماهه ام تازه مث خانومای پنج ماهه اس شکمم

همه هم بهم میگن خوشبحالت شکمت تابلو نیست و چقد رو فرم موندی

هرکی هم میگه وای وای چقد شیکمت کوچیکه میدونم از حسادته  

مهم نظر پزشکه که میگه رشد بچه ات خوبه

57 که خوبه  من 50 کیلوام موندم بخوام حامله بشم نکنه له شم😐 والا بوخودا

وااااای خدا نکشتت دختر😂😂😂😂😂

داشتم امضاتو میخوندم رسیدم به تهش.

از خودم و نی نی تو دلم خجالت کشیدم آخه دقیقا داشتم با ریتم میخوندم😆😆😆😅😅😅😅

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤