2777
2789
عنوان

😭😭😭😭کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 18 پست
چه بهتر که کوچیکه     منم همین طورم الان که هفت ماهه ام تازه مث خانومای پنج ماهه اس شکمم ...

آره خیلی از خانواده شوهر ب لاغریم عیب میگیرن دوس ندارم خب خرس بشم مث اونا😡😬...فیتنس های قبل من سوءتفاهم بود😂😂😎

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  
آره خیلی از خانواده شوهر ب لاغریم عیب میگیرن دوس ندارم خب خرس بشم مث اونا😡😬...فیتنس های قبل من سوء ...

من اونروز تو مجلس زنونه دخترخاله شوهرم بهم گفت چند ماهته گفتم هفت.

بعد بشوخی گف خجالت نمیکشی با این شکم کوچولوت هفت ماهته؟ منم گفتم نع! افتخاااااااااااار هم میکنم که اینفد حاملگیم با کلاس و شیکه! دیگه دهنش بسته شد هیچی نگفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای خدا نکشتت دختر😂😂😂😂😂 داشتم امضاتو میخوندم رسیدم به تهش. از خودم و نی نی تو دلم خجالت ک ...

کودک درونت فعال شده بوود😂😂

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆