2777
2789
عنوان

تولد داداشمه چی بخرم براش⁉️⁉️

95 بازدید | 12 پست

۱۳ سالشه من دوست داشتم هدفون بخرم خودش گفت ایرپاد بگیر بهش گفتم گوشی نداری که بخوای ایرپاد استفاده کنی گفت باشه پس هدفون هم نگیر 

همه چی داره 

ساعت هوشمند لباس هم داره خودشم‌میگ چیزی نیاز ندارم که بگم بگیری 

چی بگیرم براش؟ 

پول زیادی هم ندارم راستش که کارت هدیه بهش بدم ..‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من برخلاف بقیه میگم کار خوبی کردی کمک کردی به همسرت امیدوارم قدرت رو بدونه و همیشه تو خوشی و روزای سخت کنار هم باشید

منم از اول نامزدیم خیلی جاها کمک همسرم کردم پشیمونم نشدم الانم۱۲ساله میگذره

بستگی به ادمش داره که قدر دان باشه یا نه 

اگر میتونی از کسی قرض کن و وقتی حقوق گرفتی پس بده

حتما نباید کادو انچنانی بگیری یه چیز کوچولو بگیر که بدونن بیادشونی و بگو که شرایطت اوکی نبود

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

تاپیکتو قفل کردی اینجا فرستادم ببخش

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

برای داداشت ایرپاد یا هندسفری گردنی یا ساعت هوشمند بگیر تا۵۰۰ میتونی بگیری یااگر اهل بازی فکریه بازی فکری بگیر برای مامانتم یه شال یا یه لباس پاییزه خونگی قیمت مناسب بگیر

تاپیکتو قفل کردی اینجا فرستادم ببخش

خواهش میکنم شما عزیزی 

متاسفانه من عصابم یاری نمیکنه در مقابل حرف های بیخود لایک نشون بدم چون شرایط هرکس فرق داره اینهمه اطمینان از اینکه حرفشون درسته رو‌نمیدونم از کجا میارن بعضیا .. 

من ممنونم از شما که بهم دلگرمی دادید منم هیچ وقت پشیمون نمیشم چون زندگی منم هست شوهرمم دشمنم نیست و فیلم هندی هم بازی نکردم که خودمو به کسی ثابت کنم مقصر خودم بودم زیاد با جزئیات توضیح دادم صرفا واسه این بود که باز توضیح ندم که شوهرم نداره وگرنه بهترین ها رو میخرید برای مادرم و برادرم 

شاخ غول هم نشکستم با شوهر کردنم گلی هم به سر کسی نزدم ولا 😂 

برای داداشت ایرپاد یا هندسفری گردنی یا ساعت هوشمند بگیر تا۵۰۰ میتونی بگیری یااگر اهل بازی فکریه بازی ...

بازی فکری پیشنهاد خوبی بود خیلی ممنونم 

برای مادرمم یا ادکلن میگیرم یا کیف یا اینکه بقول شما لباس پاییزه 

خواهش میکنم شما عزیزی متاسفانه من عصابم یاری نمیکنه در مقابل حرف های بیخود لایک نشون بدم چون شرایط ه ...

فدات عزیزم 

انشاءالله خوشبخت بشین 

یسری نفسشون از جای گرم بلند میشه یا الکی ادای ادمای خیلی دانا و خیلی دارا رو اینجا در میارن که شوهرت نداش اندازه یه غذا پول بده پس چرا زن گرفت 

خب بنده خدا از کجا بدونه یهو بعد هزینه هنگفت عقد و ازدواج میخواد تصادف کنه و هزینه های اضافی بیاد خب زندگیه و بالا پایین داره نمیشه برا همه چی از قبل برنامه ریزی کرد

من خودم ۱ماه بودعقد کرده بودم همسرم تصادف کرد وسال۹۱ نزدیک۴تومن هزینش شد و همسرم یه تومن کم داشت من شبونه رفتم براش کارت ب کارت کردم هنوزم که هنوزه میگه و ممنونه ازم 

اینایی که میگن نده و نکن و هوای شوهرتو نداشته باش مشکل از خودشونه و شوهرشونه که تو زندگیشون من و تو دارن تو زندگی زناشویی باید (ما) باشی و هوای امو داشته باشی 

آفرین بهت برات ارزوی بهترینهارو دارم عزیزم

بازی فکری پیشنهاد خوبی بود خیلی ممنونم برای مادرمم یا ادکلن میگیرم یا کیف یا اینکه بقول شما لباس پای ...

قربونت گلم

فدات عزیزم انشاءالله خوشبخت بشین یسری نفسشون از جای گرم بلند میشه یا الکی ادای ادمای خیلی دانا و خیل ...

زنده باشید... همسر من متولد 80 نظامیه و ماهی 11 حقوقشه 

همسر منم دوست داره انقد پول داشته باشه که میره بازار تنش نلرزه شرمنده زنش بشه 

انقد داشته باشه فقط بریزه و بپاشه ولی همه چی طبق خواسته ما پیش نمیره

زنده باشید... همسر من متولد 80 نظامیه و ماهی 11 حقوقشه همسر منم دوست داره انقد پول داشته باشه که میر ...

الان بیشتر مردم ما تو همین شرایطن عزیزم همینکه تو این شرایط و گرونی اومده ازدواج کرده یعنی خیلی مرده با کمک هم و درک کردن همدیگه زندگیتون رو به بهترین شکل میسازین نگران نباش