2777
2789

تو تاپیک قبلیم هست

عزیزترین آدم زندگیم تصادف کرده مهره گردنش شکسته پاهاش حس نداره

شیراز بستریه پنجشنبه عملش میکنن

تو رو قرآن براش دعا کنید دارم میمیرم نکنه فلج بشه من خودمو میکشم😭😭😭😭😭خدایا به جز التماس و دعا کاری ازم برنمیاد خدایا این آدم برای من بعد از تو عزیزترینه من کم زجر نکشیدم اینو ازم نگیر من میمیرم😭😭😭😭

روزی ۷۰ تا حمد با گریه براش میخونم آخرین بار که رفتم آی سی یو دیدمش گفت م اظب خودت باش درستو بخون به یه جایی برسی خدایا من بمیرم😭😭😭😭😭

اللهم صل علی محمد و ال محمد
ان شاالله حالش بهتر میشه
:) اللهم صل علی محمد و آل محمد
بد به دلت راه نده دختر..

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم میمیرم نمیتونم دیگه تحمل کنم😭😭😭

تحمل کن میشه
منم محکوم به تحمل کردنم

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

اگه فلج بشه خودمو میکشم

نه فلج نمیشه بد به دلت راه نده
ان شاالله که حالش خوب میشه
دعا کن عزیزم

نه فلج نمیشه بد به دلت راه ندهان شاالله که حالش خوب میشهدعا کن عزیزم

کار شب و روزم شده گریه و دعا

نمیتونم درس بخونم نمیتونم غذا بخورم گوشه به گوشه خونه و شهر و خیابون خاطره دارم باهاش😭😭😭😭😐

خدا همه مریضا شفا بده...😭😭😭😭😭

خدایا صدامون میشنوی ...😭😭😭😭

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم