2777
2789

با لاک وضو باطله در نتیجه نمازم باطله

هر چند سخت پاک کن بعد بخون

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه حتما مرسی..ولی یه عده با کاشتم میخونن

خواهش میشه

یه عده نمازشون باطله واسه خودشون میخونن

خدا گفته با مانع نمیشه نماز خوند اونوقت به حرف خدا عمل نکرده نماز چی میخونن!

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
نه عزیزم ولی من خودم اعتقاد به این دارم وقتی دلت با خدا باشه این چیزا دیگه مانعی ایجاد نمیکنه با لاک ...

عزیز من نمیشه اینو گفت... ببین قطعا خدا بنده هاش رو دوست داره پس وقتی حاجت رو نمیده چرا هی میگیم خدا کجایی.. وقتی دوسمون داره کافیه لازم نیست با برآورده شدن حاجت ،دوست داشتنش رو نشون بده.. اینم نظر منه .. لطفا کسی فتوا نده🤣🤣🤣

عزیز من نمیشه اینو گفت... ببین قطعا خدا بنده هاش رو دوست داره پس وقتی حاجت رو نمیده چرا هی میگیم خدا ...

اتفاقا من همیشه کاشت ناخن دارم هروقت نذر و حاجتی داشتم سریعا اجابت شده من اینطوری بودنم رو قبول دارم به صدتایی که به ظاهر خدا رو قبول دارن🙏🏻😁

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بله عزیزم درسته

تا جایی که میتونی با سوهان پاک کن قبل اینکه وقت نماز بگذره (اگه میخوای نماز عشا بخونی) اگه دیدی هنوز مونده بود وضو جبیره کن نمازت بخون تا قضا نشده

ولی برای نماز بعد کامللل پاک کن

فکر میکنم اینجوری باشه حالا توو نت سرچ کن

اتفاقا من همیشه کاشت ناخن دارم هروقت نذر و حاجتی داشتم سریعا اجابت شده من اینطوری بودنم رو قبول دارم ...

شما که خدا رو قبول داری حرفشم قبول داری دیگه؟!

خدا گفته ناخن مانع نداشته باشه در غیر این صورت باطله

با کاشت وضو و نماز باطله حالا شما تا قیامت نماز بخون و حاجت بگیر