2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 26 پست
درست میگید. اره فقط صرفا فکرمو درگیر کرده ولی تا مستقیم کسی صحبت نکنه توجه نمیکنم

کلن برنامه ریزی کن واسه زندگی و آیندت . یه حرفه یاد بگیر یا درستو جدی و خوب بخون . 

من نمیخام بگم مردا و پسرا بدن . ولی این ادا اصولا و مسخره بازیا عادتشونه . سعی کن بازیچشون نشی. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلن برنامه ریزی کن واسه زندگی و آیندت . یه حرفه یاد بگیر یا درستو جدی و خوب بخون . من نمیخام بگم مرد ...

افرین ادا اصول. دقیقا فقط فکرمو به هم ریخته که فازت چیه ادم براشت نخ دادن و توجه داره اتگار هدف دار لایک میکنی استوریارو ولی حرفیم نمیزنی.دقیقا حس بازیچه شدن

افرین ادا اصول. دقیقا فقط فکرمو به هم ریخته که فازت چیه ادم براشت نخ دادن و توجه داره اتگار هدف دار ...

میخوای به هدفش نرسه . دیگه از این لحظه به بعد بهش فکر نکن . دقیقا هدفشون همینه فکرو درگیر کنن .

زیادم رو اعصاب رفت ادامه داد ریموو آنفالوش کن

میخوای به هدفش نرسه . دیگه از این لحظه به بعد بهش فکر نکن . دقیقا هدفشون همینه فکرو درگیر کنن .زیادم ...

فک کن از استوریایی که عکس خودمه ام یکی در میون لایک میکنه واقعا نمیفهممش کلا ینی مثلا انگار از این عکست خوشم اومد از اون نه

فک کن از استوریایی که عکس خودمه ام یکی در میون لایک میکنه واقعا نمیفهممش کلا ینی مثلا انگار از این ع ...

همش مسخره بازیه . حالا چون من دوس ندارم زود قضاوت کنم . یه مدت صبر کن .امتحانش مجانیه  ولی فکرتو درگیر نکن.  ببین چی میشه دیگه .

من یه مورد داشتم طرف تبریک تولد میگفت تبریک عید ، خیلی تابلو . منتظر پیشنهادش بودم 

تهش زد منو آنفالو کرد و ازدواج کرد . 

همش مسخره بازیه . حالا چون من دوس ندارم زود قضاوت کنم . یه مدت صبر کن .امتحانش مجانیه ولی فکرتو درگ ...

واااااای. دقیقا هیچی معلوم نیس آزار دارن انگار نمیفهمن واقعا این رفتار معنیش نخ دادن و توجه کردنه .چه لزومی داره وقتی همش ادا اصوله

واااااای. دقیقا هیچی معلوم نیس آزار دارن انگار نمیفهمن واقعا این رفتار معنیش نخ دادن و توجه کردنه .چ ...

اووو اینکه چیزی نیست از این رفتارا تابلوتر دیدم . مخت سوت میکشه بشنوی .

حالا امتحان کن خودت ببین دیگه 😂 

اووو اینکه چیزی نیست از این رفتارا تابلوتر دیدم . مخت سوت میکشه بشنوی .حالا امتحان کن خودت ببین دیگه ...

اره گفتم فعلا صبر میکنم دیگه کسی اگه حرفی داشته باشه مستقیم میگه اگه نه مسخره بازیه لایکش ب هیچ دردم نمیخوره