2777
2789

پسرم شیطتنش زیاده خسته شدم بسکه معلمش توی دفتر رابط مینویسه شیطنت داره شما راهکاری دارید؟

دیگه افسرده شدم بسکه هی مینویسه شیطونی کرده

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

عزیزم شیطنت می‌کنه  خیلی گنگ و کلی هست. با معلمش صحبت کن ببین چه کاری انجام میده که معلمش  ناراضی هست.(منظور نارضایتی از  اون کار)

البته یه پسر بچه در سن کلاس دوم معمولا شیطنت داره.

راه حل این مشکل از نظر من:

۱_ مشخص شدن  مشکل و کار خلاف عرف کلاس پسر شما

۲_تذکر شما به پسرتون در مورد کاری که نباید در کلاس انجام بده با مهربانی و سعی در فهمیدن علت کار

۳_برقراری ارتباط صمیمانه معلم با فرزندتون و سعی در تقویت و تشویق کار مثبت ایشون(مطمینا فرزند شما نقاط مثبت  هم داره)

۴_دادن  مسیولیت از طرف معلم به فرزندان(مسیولیت آوردن گچ  یا برگه سفید یا ماژیک یا اعلام اسامی غایبین به دفتر.....

۵_اعلام این مطلب به فرزندتون از طرف معلم که اگر من از رفتار شما در کلاس راضی بودم به والدینت اعلام میکنم و اجازه می دم برات جایزه تهیه کنند

البته راهکارهای  زیاد  وجود داره که البته صبر و همکاری شما و معلمش رو می طلبه

نکته مهم دیگه اینکه در مورد تغذیه فرزندتون هم دقت کنید  که خوراکیهای تحریک کننده و خوراکی‌هایی با طبع سرد مصرف نکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شیطنت می‌کنه خیلی گنگ و کلی هست. با معلمش صحبت کن ببین چه کاری انجام میده که معلمش ناراضی هس ...

سلام میگه تمرکز نداره و امروزم فحش داده به همکلاسیش با بچه هام درگیر میشه خیلی باهاش حرف میزنیم ولی جوابگو نیست خوراکیهاشم همیشه کنترل شده میبره سعی میکنم شیرینی کم باشه و کارخونه ای کم باشه اجیل و میوه نههر میدم ببره ولی بازم مشکل داریم باهاش یادش میره چی میگیم میره مدرسه باز روز از نو روزی از نو

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳