البته اینم اشتباهه که بشینید ببینید کی قراره با هم کنار بیاید....زن و شوهر تا اخر عمر با هم دعوا می کنن...به هر حال از من می شنوی تا حوصله سر و صدای بچه داری و سنت کمتره بچه بیار..بخصوص شوهرت
فکر کن یه روز از صبح تاشب تنها بودم بچم دائم گریه و بیتابی اصلا نمیخوابید منم بی تجربه هلاک بودم به شوهرم زنگ زدم که زود بیا کمکم کن تا بیهوش نشدم گفت باشه ساعت ۹شب زنگ زدم میگم کجایی میگه بزن شبکه ۳شاید منو ببینی با دوستاش رفته بود استادیوم فوتبال ببینه
بچه داری واقعا کار دشواریه مخصوصا اگه بچه مریض باشه هر دو باید باهم بچه داری کنن اگه زن تنها باشه به مرور عصبی کلافه و زود رنج میشه
اتفاقا بچه باخودش روزی میاره، و زندگی رو شیرین تر میکنه، حالا یکم سخت هست واسه خاطر بچه باید پا رو بعضی از خواسته هات بذاری،ولی الکی نیست که میگن بهشت زیر پای مادران است😄
والا من كه قبول ندارم اينو نه تا حالا دعواي مامان و بابامو ديدم نه در مورد دعواي پدرشوهر مادرشوهرم ...
کاش ادمهای بیشتری با شما هم عقیده بودند ،مشکل اینجاست که یکسری ناسازگاریها میشن بیماری یه زندگی مشترک یه بیماری واگیردار که شخص ثالثی رو نمیطلبه و احتیاج درمان بشه بعدش یه نفر اضافه بشه،اگه مشاور خانواده مثل بقیه دکترا حتی به صورت شبانه روزی تو هر درمانگاهی پیدا میشد واز هر نظری قابل دسترسی بود یکسری زندگی ها با تلخی ادامه پیدا نمیکرد