2777
2789
اين كه دگ خيلي اشتباهه اول بايد ياد بگيريد كه چطوري باهم كنار بياييد تا بتونيد با يه عضو جديد هم كن ...

بله درسته خودمم این تصمیمو گرفتم فک نمیکنم بچه دار شدن راه حل رفع ناسازگاری طرفین باشه

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته اینم اشتباهه که بشینید ببینید کی قراره با هم کنار بیاید....زن و شوهر تا اخر عمر با هم دعوا می کنن...به هر حال از من می شنوی تا حوصله سر و صدای بچه داری و سنت کمتره بچه بیار..بخصوص شوهرت

اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم

فکر کن یه روز از صبح تاشب تنها بودم بچم دائم گریه و بیتابی اصلا نمیخوابید منم بی تجربه هلاک بودم به شوهرم زنگ زدم که زود بیا کمکم کن تا بیهوش نشدم گفت باشه ساعت ۹شب زنگ زدم میگم کجایی میگه بزن شبکه ۳شاید منو ببینی با دوستاش رفته بود استادیوم فوتبال ببینه   

بچه داری واقعا کار دشواریه مخصوصا اگه بچه مریض باشه هر دو باید باهم بچه داری کنن اگه زن تنها باشه به مرور عصبی کلافه و زود رنج میشه

من که زندگیم شیرین تر شد.همسرم بعد از پدر شدن خیلی بیشتر متعهد نسبت به تاهلش شد.انگار یه شبه بزرگ تر ...

قبلش چطوری بود؟ چه تغییری کرد؟ دعوا نداشتید زیاد؟

البته اینم اشتباهه که بشینید ببینید کی قراره با هم کنار بیاید....زن و شوهر تا اخر عمر با هم دعوا می ...

والا من كه قبول ندارم اينو

نه تا حالا دعواي مامان و بابامو ديدم

نه در مورد دعواي پدرشوهر مادرشوهرم شنيدم

نه خودم تا خالا دعوا كردم با همسرم

واقعا وقتي دو نفر نميتونن با صحبت اختلافاتشونو حل كنن چه واجبه بچه بيارن وسط دعواهاشون

اتفاقا بچه باخودش روزی میاره، و زندگی رو شیرین تر میکنه، حالا یکم سخت هست واسه خاطر بچه باید پا رو بعضی از خواسته هات بذاری،ولی الکی نیست که میگن بهشت زیر پای مادران است😄

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
والا من كه قبول ندارم اينو نه تا حالا دعواي مامان و بابامو ديدم نه در مورد دعواي پدرشوهر مادرشوهرم ...

کاش ادمهای بیشتری با شما هم عقیده بودند ،مشکل اینجاست که یکسری ناسازگاریها میشن بیماری یه زندگی مشترک یه بیماری واگیردار که شخص ثالثی رو نمیطلبه و احتیاج درمان بشه بعدش یه نفر اضافه بشه،اگه مشاور خانواده مثل بقیه دکترا حتی به صورت شبانه روزی تو هر درمانگاهی پیدا میشد واز هر نظری قابل دسترسی بود یکسری زندگی ها با تلخی ادامه پیدا نمیکرد