2777
2789
عنوان

قبلاً خودمو بیشتر دوس داشتم

58 بازدید | 4 پست

من یه سری عیب دارم یکی قدمه ۱۴۸ سانتم بازم عیب دارم البته به خاطر همین هیچکی تا حالا نبوده که منو بخواد 

راست میگم هیچکی ( تو دانشگاه هر دختری ۴ یا ۵ تا پیشنهاد داشت حتی متاهلا) میگم به درک  اصلا .پسرای دانشگاه هنوز بالغ نشدن و حتی روابط دانشگاه واقعا مزخرفن (اوضاع خیلی خیته🥲😂) ولی گاهی وقتا به اصطلاح اوسکول میشم و ناراحت از اینکه کسی منو نمیخواد

البته ما چهار تا دختریم که خواهرام به شدتتتتت خوشگلن یعنی همه میگن اونا خوشگلن خلاصه مقایسه میکنن من میشم عنه ( به خاطر همین از وقتی یادمه من بیشتر ماسک و کرم و اینا میزدم ) و پدرم بیشتر از اون سه تا به من محبت می‌کنه خیلیییی دوسم داره و من حس میکنم ترحم می‌کنه 

همه اینا باعث شده من تصویر درستی از خودم نداشته باشم دیگه خودمو اونجوری که باید دوس نداشته باشم  خیلی وقتا گریه کنم ،حس سر افکندگی داشته باشم 

این حرفا رو دلم سنگینی می‌کرد به کسی نگفتم ولی دلم میخواد حرف بزنم 

وقتی بنظر خودت خواستنی نیستی چجوری انتظار داری بقیه جذبت شن،عزت نفستو با پیدا کردن نقاط مثبتت ببر با ...

درست میگین کاملا ولی به نظرت کسی که همش از لحاظ ظاهری فیدبک منفی میگفته اعتماد به نفسش سالم میمونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به عنوان کسی که ظاهر نسبتا خوبی داره

قدش هم بلند محسوب میشه 

باید بهت بگم قیافه و قد اینا اصلا ملاک نیست

نمیدونم چه کوفتی ملاک 

بعدش اینکه کی گفته هر دختری تو دانشگاه ۵ تا درخواست داره اینا برای دهه ۷۰ نهایتا ۸۰

الان دیگه همه انقدر زود وا میدن اصلا پسرا تلاشی نمیکنن

من حاضرم قسم بخورم تو خیلی هم زیبایی ولی محیط اطراف و تصورات ذهنی خودت داره الکی الکی حالت رو بد میکنه 

درست میگین کاملا ولی به نظرت کسی که همش از لحاظ ظاهری فیدبک منفی میگفته اعتماد به نفسش سالم میمونه

از نظر قد خیلیا این اندازن مثلا اریاناگرانده و کیم کارداشیان و..

قیافه هم ک مطمعنم قشنگی ولی مدام مقایسه میکنی خودت حساس شدی،هرکس قشنگیایی خودشو داره🌹