2777
2789
عنوان

تست شعور

360 بازدید | 44 پست

کاش قبل از ورود به نی نی سایت تست شعور میگرفتن 

اکثر نی‌نی سایتی ها خوبن و مهربونن و باشعورن ولی یکی دوتا کربر دیدم که پاچه میگرفتن درصورتی که اصلا روی صحبتت با اونا نبوده و بی دلیل .شما تاحالا با همچین کاربرایی برخورد داشتین؟ 

بله

و خودمم بارها متهم به همین کار شدم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا .کی از شما شاکی شده حتما مشکل از خودش بوده

کسانی که گیرشون گیر میکنه 😆

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

تفاوت دیدگاه نمیشه گفت بیشعوری

کش ندین بطور کل 

الان تو یه تاپیکی خین و خین ریزی بود 

همشون که نمیشه گفت بیشعور هستن 

همه بهم افتاده بودن

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

کسانی که گیرشون گیر میکنه 😆

راجب شما زیاد تاپیک دیدم که میگفتن فیکه و اتفاقا با هجوم کاربرای سایت با تاپیکشون ترکید😁

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

تفاوت دیدگاه نمیشه گفت بیشعوریکش ندین بطور کل الان تو یه تاپیکی خین و خین ریزی بود همشون که نمیشه گف ...

کدوم تاپیک🤣🤦‍♀️

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

راجب شما زیاد تاپیک دیدم که میگفتن فیکه و اتفاقا با هجوم کاربرای سایت با تاپیکشون ترکید😁

عزیزان همیشه بهم لطف دارن 

هر چی بگم براشون سخته

تفاوت دیدگاه نمیشه گفت بیشعوریکش ندین بطور کل الان تو یه تاپیکی خین و خین ریزی بود همشون که نمیشه گف ...

وقتی میدونن اختلاف نظر دارن نباید بیان ریپلای کنن پست کسی رو و بحث‌کنن و بخان نظر خودشونو تحمیل کنن و‌حرفشون این باشه هرچی من میگم درسته 

کدوم تاپیک🤣🤦‍♀️

😂

سر همون پربازدید که به کلمه خراب گیر دادن 

خود همون پربازدید پر بحث و تهمت و نفرین🙄

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد