2777
2789
عنوان

تست شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 44 پست

سایت عمومیه دیگه همه جور آدمی پیدا میشه 

تست شعورم فقط مردم برا یه لحظه شعور دارن وارد میسن یادشون میره چیه اصن (خطاب به بیشعورا باعرض معذرت)

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره برای منم اتفاق افتاده ،یکی از معروفای سایت داشتم حرف می زدم روی صحبتم هم با کسی نبود یهو شروع کرد با من دعوا کردن ،میگن فحشو رو زمین بندازی صاحبش خم میشه میزاره تو جیبش ،حکایت اون بنده خدا بود 

چرا هست چرا خرابا شانسشون بیشترهتو داغ ترینا

وای رفتم دیدم چقدر سمهههه اومده میگه چرا میگی خراب اون یکی میگه بگو لوند وای🤣🤣🤣🤣

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

خیلی برام پیش اومده یه بارش که انقد حالم بد شد فک کن من با احترام به طرف گفتم کاش دل اون طرفو اینطور نمیشکستی در مورد چیزی که تعریف کرد گفتم. انقد پرید بهم که حد نداره سی تا کامنت که تو حتما مثل اونی و... من دیگه جواب نمی‌دادم بعد رفته بود تو تاپیکام راجع به اونا چرت می‌گفت و هر چقدرم گزارش دادم کامنتارو انگار نه انگار

آره زیاد دیدم.

مثلا چند روز پیش توی یه تاپیک استارتر خیلی ناراحت بود و استرس زیادی داشت. اون وسط یه نفر داشت ازم سوالای شخصی میپرسید. میدونستم اگه بهش جواب بدم بحث کلا منحرف میشه و اعصاب استارتر به هم میریزه. سعی کردم خیلی مهربون جواب بدم. گفتم الان تاپیک مال استارتره بعدا یه جای دیگه صحبت می‌کنیم و کلی قلبم براش گذاشتم. یهو برگردوند بهم که فکر کردی کی هستی تحفه هیچ کس با تو دوست نمیشه واعظ و از این حرفا😐😶😂

کلا اگه ببینم دعوا داره میشه یا اصلا شرکت نمی‌کنم یا قبل از بالا گرفتن بحث تاپیک رو ترک می‌کنم.

ی ماه پیش من تو تاپیک حس ششم بودم 

یکی گفته بود به این حس ششمیا باور نکنید سر یکی کلاه گذاشتن 

منم پرسیدم مگه ازش پول گرفته بودن؟ 

بعد کاربرا یه حس ششمی رو تگ کردن 

اونم همون لحظه که اومد

نسبت به من گارد گرفت 

که نه من مگه رمالم 

من مگه پول گرفتم

من مگه و‌‌...

گفتم من با تو نبودم با یه کاربر دیگه بودم 

باز ادامه میداد

کاربرا می‌گفتن برای مثال دوست پسرم دوستم داره و...

اونم می‌گفت نه دیگه جواب نمیدم این به من گفت رمال 

تا سه هفته تاپیکاش درباره‌ی من بود که یکی به من گفته رمال 😐😐😐

هر چقدر می‌گفتم تو مغز پوکش نمی‌رفت 

عقده توجه بود 

ی ماه پیش من تو تاپیک حس ششم بودم یکی گفته بود به این حس ششمیا باور نکنید سر یکی کلاه گذاشتن منم پرس ...

اینم از حس ششمی😂🤣خوب که حس معمولی نبوده

حس ششمی که در این تشخیص نگه انتظار داریم واسمون غیب بگه

خرابا شانس ندارن هرکی شانس میاره بهش میگن خراب

بله 

استارتر اون تاپیک هم به نظرم زیادی شاخ و بال داده بود به قضیه

منکه باورم نشد 

دقیقا منظور کاربرا همین بود 

اگر کسی ازدواج خوب داشته باشه نمیشه گفت خراب

بطور کل از این واژه ها اصلا خوشم نمیاد

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بله استارتر اون تاپیک هم به نظرم زیادی شاخ و بال داده بود به قضیهمنکه باورم نشد دقیقا منظور کاربرا ه ...

خوندم تاپیکیشو اسی اونو واقعا درست میگفت 😂😂..یارو واقعا ....بود