2777
2789
عنوان

چه می کنید با این روزهای پاییزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 81 پست
سلام قربونت برمممایشالله نوبتی باشه دیگه نوبت تو یه نی نی واسمون بیاری خاله بشیم😍😍😍😍😍😍😍😍🧿🧿 ...

وااای مرسی از دعای قشنگت، خدا از دهنت بشنوه 😍😍💃💃

فدای محبتت بشم🥰🥰 خسته نباشی عزیزدلم 🤩😘 به به چی بهتر از این یه چایی هم بریز همه چی‌ تکمیل میشه🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسش اینه😅از باغ خودمونه

وااای چه بانمکه چرا نارنجی‌ نیست پس؟ 😍😍 برای هالووین تزئینش کن بنظرم 😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عه اشکال نداره تنتون سلامت باشه

🌺🌺🌺🌺

وااای مرسی از دعای قشنگت، خدا از دهنت بشنوه 😍😍💃💃فدای محبتت بشم🥰🥰 خسته نباشی عزیزدلم 🤩😘 به به ...

دعای هرروزم واسته😍😍🤲🤲🤲

عشق منی قلبممم😍😍🌷🌷😘😘

مرسی قربونت برممم😘😘😍😍

اخ‌گفتی الان دم میکنم🤭🤭🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍💋💋💋💋💋

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

وااای چه بانمکه چرا نارنجی‌ نیست پس؟ 😍😍 برای هالووین تزئینش کن بنظرم 😁😁

اینا محلی هستن عزیزم خرد میکنیم با پوست میچینیم تو قابلمه یکم آب میریزیم درش میذاریم با شعله ملایم بپزه اکثرا خودشون شیرین هستن حالا کسی دوست داشت شکر یا شیره انگور هم یکم بهش اضافه میکنه ک شیرین تر بشه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
دعای هرروزم واسته😍😍🤲🤲🤲عشق منی قلبممم😍😍🌷🌷😘😘مرسی قربونت برممم😘😘😍😍اخ‌گفتی الان دم میکنم� ...

مرسی فدات شم🥰🥰😍😍 برو استراحت کن مزاحمت نشم، چایی هم نوش جانت🥰

اینا محلی هستن عزیزم خرد میکنیم با پوست میچینیم تو قابلمه یکم آب میریزیم درش میذاریم با شعله ملایم ب ...

به به چه‌ جذاب 😋😋😍😍نوش جانتون باشه مهربون ، عااالی👌👌

به به چه‌ جذاب 😋😋😍😍نوش جانتون باشه مهربون ، عااالی👌👌

مرحله آخرش همین شکلی میشه تو روزای زمستونی بدظهرا کار ما شمالی ها همینه😁با همون کدو نارنجی هم درست میکنن بعضیا

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
مرسی فدات شم🥰🥰😍😍 برو استراحت کن مزاحمت نشم، چایی هم نوش جانت🥰

مراحمی قربونتتتت برمممم دوست قشنگمممم😘😘😘🫶🫶🫶💋💋💋😍😍❤️

سماور رو زدم جوش بیاد چایی رو هم تو قوری ریختم 🥰😁 سماور جوش بیاد دم کنم و بخورم☕️😻

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

مرحله آخرش همین شکلی میشه تو روزای زمستونی بدظهرا کار ما شمالی ها همینه😁با همون کدو نارنجی هم درست ...

😍🥰😍🥰😋🫢چه‌جذابه، شما گیلانی ها عشقید، همگی‌ کدبانو، غذاهاتون محشره🥰🥰

مراحمی قربونتتتت برمممم دوست قشنگمممم😘😘😘🫶🫶🫶💋💋💋😍😍❤️سماور رو زدم جوش بیاد چایی رو هم تو قور ...

😍😍😍🥰🥰🥰 نوش‌جانت قشنگم وااای چه اشپزخونه گوگولی و قشنگی 

سلام‌مخصوص به مامان برسون🥰