2777
2789
عنوان

چه می کنید با این روزهای پاییزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 81 پست
وااای خدا چقدر زیباست😍😍🥰🥰 مرسی از عکس های قشنگت🌺🌺چه خوش رنگه لعنتی خدا برکت بده ب درآمدتون خوش ...

مرسی عزیزم 😍 ولی خوب این زعفرون ها واسه ما نیست برای یکی دیگه پاک می‌کنیم گلم هر شب کیلویی 50 هزار تومن میدن تا ما پاک کنیم زعفرون هاشون رو شبی 2 یا 3 کیلو پاک می‌کنیم دیگه بازم خوبه امشب می‌خواستی ببینی چقدر تو صف بودن در خونه بنده خدا که گل زعفرون توزیع می‌کنه تو این سرما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم 😍 ولی خوب این زعفرون ها واسه ما نیست برای یکی دیگه پاک می‌کنیم گلم هر شب کیلویی 50 هزار ...

😍🥰😍🥰 کار پر زحمتی دارید عزیزم، الهی که ب زودی برای خودتون زعفران داشته باشید و برای خودتون کار کنید🌺🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

@ملکه70  

😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جووون سلاام عشقولی والا من هیچکاری 🤣🤣😂♥️

سلام ب روی ماهت خوبی 

تگ کردم واست عکس بزارم بهت قول داده بودم 😍😍

سلام ب روی ماهت خوبی تگ کردم واست عکس بزارم بهت قول داده بودم 😍😍

فدات شم 

ای واای اصلا یادم نبود. امروز هرموقع آن بودیم بزار ببینمت🤩🤩🤩🤩😍😍😍♥️

هوای همو داشته باشیم