2777
2789

من یه هفته است دخترم ب دنیا اومده شب خواب دیدم ی دختر و پسر دو قلو دارم. ی زن و مرد سیاه پوش صورتشون و پوشونده بودن یکیش دخترمو و یکیش پسرمو دزدیدن بعدش تیکه تیکه شده ی بچه ها مو بهم دادن 😭 دل و روده  ی بچه هام بیرون بود قلبشون بیرون بود داشت میزد. از صبح دارم دیوونه میشم 

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل که بچه دنیا میاد ذهن مادر خیلی درگیر هست. منم اوایل همش خواب میدیدم‌که رفتم جایی و دخترم رو جا گذاشتم و گمش کردم. نگرانی طبیعیه و خودش باعث خواب آشفته میشه. خیر ایشالا. یه صدقه بده.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

اوه این چی بود دیدی🤦🏻‍♀️

نترس اولا هنوز سطح هورمونات در طلاطم هست و خوابای عجیب میبینی. دوم اینکه چون یه بچه کوچولو داری و خیلی نگرانشی استرست توی خوابت ب این شکل خودشو نمایان کرده. هیچ فکر بدی نکن. 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡