2777
2789

کسی صحبتای دکتر حبشی در رابطه با کلید اقتدار مرد رو گوش داده؟؟؟

من امروز گوش دادم.

من وقتی ازدواج کردم خیلی زیاد مشکل داشتم حتی به مرز طلاق رسیدیم اما یهو برگشتیم به زندگی و الان چندسالیه که همه تعجبن که چرا همسرم انقد خوب شده و حتی خودمم واسم تعجب اور بود تا اینکه امروز صحبتای دکتر حبشی رو گوش دادم و فهمیدم چرا همسرم انقد خوب شده.

من بدون اینکه این فایل رو گوش داده باشم دقیقا همین رفتارارو با همسرم داشتم و باعث شده بوده که همسرم انقد تغییر کنه.

یه مثال میزنم من وقتی ازدواج کردم همسرم واسم زیاد خرج نمیکرد اما الان سالی چند دست لباس واسم میخره و از هممممه لحاظ منو تامین میکنه.

پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید و گوش کنید و انجام بدید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون که میگه به مرد با حرفاتون اقتدار ببخشید؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421