2789
عنوان

اولین پریود

31581 بازدید | 56 پست

بیاید خاطره اولین پریودتونو بگید 

اول خودم میگم 

دفعه اول ۱۲ سالم بود رفتم دستشویی دیدم خون اومده تا ۱ ساعت تو دستشویی داشتم گریه میکردم فک کردم دارم میمیرم به مامانمم نگفتم غصه نخوره بعد به خواهرم گفتم بعد از خنده قش کرد😂😂😂

منم ١٢سالم بود صب جمعه بود پاشدم رفتم حموم همين كه شلوارمو در آوردم خون ديدم اينجوري 😳شدم بااا گريه مامانمو صدا زدم اونم بهم توضيح دادن و پد اينا داد بهم

باقي من است او😍💋💕🤵🏻

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من که 14 سالم بود کاملا اطلاع داشتم 

تا اینکه یروز خون دیدم اما خجالت میکشیدم برم به مامانم بگم😢😂😂😂

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

چقدر بد بود😔😔

واسه من كه با مادرم زندگي نمي كردم خيلي بد بود

از چند روز قبلش حالت سرما خوردگي داشتم

بعدشم خون ديدم كامل جريانو مي دونستم چون خيلي ديرتر از همكلاسيهام پريودم شروع شد 

٦ارديبهشت ٧٩، به خواهرم كه فقط سه سال ازم بزرگتر بود گفتم اونم خيلي سر بسته، اونم به دختر عموم گفت، كلي سر به سرم گذاشتن

ولي حسم افتضاح بود

منم ۱۲ سالم بود اول صب داشتم درس میخوندم برم مدرسه دیدم خیسم،نگا کردم دیدم آرررره،من معلم کلاس پنجمم برامون توضیح داده بود تعجب نکردم

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

مامان من جلو جلو اموزش داده بود بهم اصلا از بس که اکتیوه

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊

من 12 سالگی پریود شدم ولی روم نشد به مامانم بگم چرا اینقد خجالت میکشیدم اخه؟؟؟؟به اجی هم نتونستم بگم به دوستم گفتم برام توضییح دادبعدشم  مامانم یه کمد داشت مخصوص بهداشتی ها از اونجا پد برداشتم حالا فکرشو میکنم نمیدونم چرا اینقد خو دار بودم من ومغرور

من سوم راهنمایی بودم رفتم دسشویی خون دیدم بعد.یه عالمه خودمو شستم که همش بره بعد اومدم نماز خوندم  

در کمال ناباوری تا دوروز وضع همین بود تا مامانم فهمید   

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه