2777
2789
عنوان

اولین پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 32534 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم برا سن مون و دوره زندگی مون کاملا طبیعیه اکثرا خجالت میکشیدیم

کلا دهه شصتی ها سوخت بخدا بس که اگاهی نداشتن پدر ومادرها وفرهنگ یه طور دیگه بود اما حالا رد میشی از پارک میبینی دختره به دوست دخترش میگه دست بهم نزنی ها من پریودم حالا همشش 15 سال سن داره یعنی خاککککک

من دوم راهنمایی بود. ولی از قبلش مامانم برام توضیح داده بود و بهم یه بسته نوار هم داده بود قایم کرده بودم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

والا به خدا حالا خواهرم پری شد همچنین با غرور به مامانم گفت مامان از این به بعد برای منم پد بگیر 

که فک میکردی اورستو بدون اکسیژن رفته و اومده 

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  

من كلاس پنجم بودم رفتم دستشويى ديدم ازم خون مياد فك ميكردم جاييم بريده يا يه مريضى چيزى گرفتم 😁 اخه نميدونستم اينچيزا رو خيلى ترسيده بودم دلمم خيلى درد ميكرد حالم بد بود ولى به كسى چيزى نگفتم يادمه شيفت بعد از ظهر بودم اماده شدم برم مدرسه تا امدم از جاكفشى كفشامو بردارم ديگه تركيدم همونجا نشستم شروع كردم گريه كردن مامانم امد گفت چى شده عزيزم بغلم كرد گفتم مامان نميدونم كجام بريده خون مياد ازم😫 مامانم شروع كرد به خنديدن 😁😁 بعد زن داداشم با مامانم دعوا كرد كه چرا جلوتو اماده اش نكردى (اخه خواهرم ندارم) بعد مامانم گفت نميخواد برى مدرسه زن داداشم باهام صحبت كرد رساله اورد گفت ببين همه خانم ها اينجورى ميشن و ....... 

هركى امضامو ديد لطفا براى سلامتى مامانم صلوات بفرسته🙏 يه دنيا ممنون😘
کلا دهه شصتی ها سوخت بخدا بس که اگاهی نداشتن پدر ومادرها وفرهنگ یه طور دیگه بود اما حالا رد میشی از ...

خب دیگه....بنظرم زیاد جای حرص خوردن نداره گلی...نه خجالت کشیدنش ضرری زده،نه راحت گفتنش

البته بی اطلاعی همیشه بده،آدم شوکه میشه اگه ندونه

من 10سالم بود ازترس‌فقط گریه ..‌بعدش مامانم اومد تواتاقم وبهم گفت اشکالی نداره

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
کلا دهه شصتی ها سوخت بخدا بس که اگاهی نداشتن پدر ومادرها وفرهنگ یه طور دیگه بود اما حالا رد میشی از ...

والا من دهه هفتادم ولی واقعا خجالت میکشیدم 

دهه هشتادیا که کلا راحتن 

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه