2777
2789
عنوان

زخم معده گرفتم

575 بازدید | 29 پست

چطوری می تونم درمانش کنم؟ 

خیلی وضعیتم خرابه در حدی که مدام باد گلو دارم 

نمی تونم حتی بیرون برم سوپرمارکت خرید کنم خیلی ترسو شدم وابسته شدم افسرده شدم همه باید مهربون با من برخورد کنن. 

هیچ جا نمی تونم برم. 

چه دکتری برم درمان شم؟

همانا بود که دانا بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی ک رفلاکس داره معمولا پانیک هم داره خب؟بعد این حالتو من تجربه کردم راستش کلی دکتر گوارش رفتم درنهایت با تغییر سبک تغذیه و رعایت غذایی و همچنین یه داروی گیاهی اونو استفاده میکنم اوکی شدم یعنی بهترم ولی دوران پی ام اس یکم اذیت میشم همین

کسی ک رفلاکس داره معمولا پانیک هم داره خب؟بعد این حالتو من تجربه کردم راستش کلی دکتر گوارش رفتم درنه ...

مزاحم سرده تغذیمو چجوری بکنم دقیقا؟

همانا بود که دانا بود 

چرا دارم

خب این علائم پانیکه خب ...ببینید من هرکی رو دیدم مثل من و شما بوده اسن علائمو داشته خب؟سعی کنید ک پیاده روی کنید بعد غذا خوردن ...سیب روزانه بعد یه وعده غذایی بخورید اب زیاد استفاده کنید بعد دمنوش زنجبیل و برای ارامش اعصاب دمنوش به سیب خیلی کمکتون میکنه تکرار کلام مثبت کنید 

آره حساسم راهکار دارین؟

تا جایی ک بشه بیخیالی :)

من خودم حساسم زیادی اذیت میشم نبین حالا به تو میگم بیخیال شو میدونم نمیشه سخته 

ولی خب اثر میزاره رو جسمم 

شمام اگه مشکلی داری ک حل میشه حلش کن 

اگه نمیشه بیخیالش بدنت میپوکه اینطوری

مزاحم سرده تغذیمو چجوری بکنم دقیقا؟

ببینید هرچیز سردی ک هست رو با مصلحش استفاده کنید مثلا چای با هل بعد من چای رو به حداقل رسوندم واقعا بعد من توی ابجوش از این چوب های زنجبیل میگیرم میزارم میخورم خیلی برای معده خوبه بادام درختی دوست معده ست سیب دوست قلبه ارومتون میکنه بعد عصر ها یه دمنوش به سیب بخورید غلیظ اصلا نباشه و حتما با یه چیز شیرین بخورید فشارتون نیوفته اگه یوبس هستین صبح ها خاکشیر داخلش عسل بریزید بخورید یوبس نباید باشید چون گاز های معده تون میزنه به سر دندون و...اینا پیاده روی کنید

خب این علائم پانیکه خب ...ببینید من هرکی رو دیدم مثل من و شما بوده اسن علائمو داشته خب؟سعی کنید ک پی ...

یه سوال موزیک و مطالعه تاثیر مثبتی توی روند داره؟

همانا بود که دانا بود