2777
2789
عنوان

بحث گذشته که رابطه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 38 پست
اخه منم هی گیر میدم بحث میکنمخودش میگه من عصابم نمیکشه همش بحث میکنی هیچ ارامشی واسم نداری

یعنی چجوری گیر میدی؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه منم هی گیر میدم بحث میکنمخودش میگه من عصابم نمیکشه همش بحث میکنی هیچ ارامشی واسم نداری

چی بگم والا 

ولی این کارش که زده زیر شام اصلااا هیچ توجیهی نداره ، ایشون کنترلی روی کاراشون ندارن فردا چجوری میخاد از پس مشکلات زندگی بر بیاد 

همش بحث قبلو میکنم هنو از کار نیمده بحث میکنم

لابد لون مسئله حل نشد تو هم داری اذیت میشی

بهتر یه روز آروم بشینید راجبش صحبت کنید تموم شه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
لابد لون مسئله حل نشد تو هم داری اذیت میشیبهتر یه روز آروم بشینید راجبش صحبت کنید تموم شه

بحثشو کردیم هزار بار ولی یهو تو حال خودمم میزنه به سرم لجی میشم دوباره بحث قبلو میکشم وسط

بحثشو کردیم هزار بار ولی یهو تو حال خودمم میزنه به سرم لجی میشم دوباره بحث قبلو میکشم وسط

نمیدونم 

ولی خب این روند هردوتونو از هم خسته میکنه