2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردِ دل 🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

حرف دل منه 

عاشق و دیووونه وار کسی رو میخواستم 

نصیب یکی دیگه شد ...

از خدا خواستم اون دنیا ، این همه عشق واقعی و ناب منو ک خودش شروع کننده بود ، نشونش بده 

دوست نبودیما ،،، اشنامون بودن 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
حرف دل منه عاشق و دیووونه وار کسی رو میخواستم نصیب یکی دیگه شد ...از خدا خواستم اون دنیا ، این همه ع ...

🥲وای چق بدد

کاش به طرف یجوری نشون داده بودی که میخایش. حداقل ازش جواب منفی میگرفتی بهتر بود🚶‍♀️

...🖤

وای اره 🥲

🥲کاش ی قانونی میزاشتن که هر دختری اگه یه پسرو میخاد بتونه بره خاستگاریش  جدی چه خوب میشد اون موقع انق دلمون نمیگرف. مطمئنم ما دخترا بیشتر بگیر بودیم تا پسرا🥲😂

...🖤