2777
2789
عنوان

کجا ملک بخرم برای سرمایه گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیت خودمون نمیریم توش برای زندگی چون همسرم شهرستان کار می‌کنه و باید برم شهرستان برای همین منطقش ...

چه زندگی کنی چه نکنی اگه بگیری پشیمون نمیشی چون در هر صورت قیمت خونه میره بالا حالا دوست داشتی بعدها میغروشی پول میزاری جای بهتر میخری

برید ارز دیجیتال بخرید طلا بخریدپولتون یکم کمه

ارز دیجیتال اینا هیچی سر در نمیاریم طلاهم خوبه ولی خیلی دوست دارم شده یه خونه ۴۰ متری بگیرم حداقل خیالم یکم راحت شع

هر جا شد بگیر فقط خونع بگیر که بعدها نمیتونی

عزیزم بهترین کارو کردی عروسی هم یه جشن کوچولو بگیرید نشد بعدا سالگرد ازدواج بگیرید خونه خیلی واجبه ایشالا به دل خوش 

ارز دیجیتال اینا هیچی سر در نمیاریم طلاهم خوبه ولی خیلی دوست دارم شده یه خونه ۴۰ متری بگیرم حداقل خی ...

سر در نیاری ولش کن

پول بزارین تو بانک یک وام بگیرین بعد خونه بخرید.

برید ارز دیجیتال بخرید طلا بخریدپولتون یکم کمه

ارز دیجیتالم ممکنه ریزش کنه پولشونو از دست بدن  ارز دیجیتالو باید کسی بخره که تحلیلش عالی باشه  اول بسمه الله  نمیشه این همه پول ریخت توش بدون اموزش

شما با ارز کار میکنید؟ 

ببین کرج حیدرآباد خونه های ارزون داره رشد قیمتش هم به نظرم خوبه فامیل ما چند سال پیش با ۴۵ میلیون تو ...

چقدر خوب مرسی از راهنماییت دوستم، حتما تو دیوار اینا سرچ میکنم ببینم چجوریاس

آره خودمم همین حسو دارم بخاطر متروش فقط شنیدم کلاه بردار زیاده شما تجربه خرید داری اون سمتا؟

نه عزیزم ولی به نظرم اونجا از خیلی لحاظ بهتره میتونی به قول دوستمون اطراف کرج هم بری ولی من اطراف تهران پیشنهادم پرنده