2777
2789
عنوان

کجا ملک بخرم برای سرمایه گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 44 پست
چقدر خوب مرسی از راهنماییت دوستم، حتما تو دیوار اینا سرچ میکنم ببینم چجوریاس

ببین من اوایل ازدواجمون همین شهر خودمون که نمی‌گم کجاست خونه خریدم هشتاد و پنج میلیون اون موقع می‌تونستم سه تا همین قدی تو حیدرآباد بخرم بعد از گذشت چند سال خونه ما مثلا قیمتش ده برابر شد ولی اونجا تقریبا بیست برابر شد یعنی اونجا می‌گرفتم خیلی سود بیشتری میکردم شوهرم راضی نمیشد بریم اونجا محلش دوست نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گفتن بلد نیستم گفتم پس ولش کنبله من کار میکنم

اسپات میخرید؟ درامدتون خوبه؟ 

میشه بگید از چه صرافیی استفاده میکنید؟ 

من اموزش دیدم ولی با تحلیل کردن مشکل دارم نمیدونم چیا بخرم

آره ، دعا کنید برامون بچه ها واقعا خیلی سختی کشیدیم تا اینجا تا الان هیشکی یه قدمم برامون برنداشته

حتما اگه هزینه اشو داری هر چند‌ کوچیک باشه ولی یه خونه بخر من و همسرمم‌ همین کار رو کردیم من قبل ازدواج شاغل بودم به جای اینکه تیر و تخته اضافه و جا اشغال کن‌ بخرم وسایل مورد نیازم رو خریدم و بقیه اشو رو گذاشتیم رو هم یه خونه قولنامه آیی خریدیم بعد از چند سال فروختیم همون نزدیک محله پدر همسرم خریدیم که الان داریم توش زندگی میکنیم الآنم اینجا رو گذاشتیم برای فروش خیلی وقته چون پارکینگ نداریم میخواییم خونه با پارکینگ بخریم یکمم‌ بزرگتر ولی انگار طلسم شده دو ساله چند‌ بار همسرم رفته پای معامله بهم خورده 

اسپات میخرید؟ درامدتون خوبه؟ میشه بگید از چه صرافیی استفاده میکنید؟ من اموزش دیدم ولی با تحلیل کردن ...

و ارز دیجیتال کار می‌کردم 

الان اومدم فارکس ترید میکنم و ارز دیجیتال سرمایه گذاری.

صرافی نوبیتکس ایرانی 

صرافی ال بانک هم خارجی استفاده میکنم

کیف پول ها هم دیگه جای خود 

طلا بخرید بهتره با این رشدی که داره می‌کنه بعدا میتونید یه خونه ی بهتر بخرید

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
چقدر خوب مرسی از راهنماییت دوستم، حتما تو دیوار اینا سرچ میکنم ببینم چجوریاس

دیوار کلاهبرداری زیاد میشه منم کلاه سرم رفته البته تو دیوار نه ولی خیلی اینجا و دور ورم دیدم تو دیوار کلاهبرداری میکنن مگه بنگاهی باشه جواز داشته باشه یکی ببر سردر بیاره

نه این که میگم تقریبا هفت سال پیش خرید امسال هم فروخت

واقعا هفت سال پیش چهل وپنج تومن من دوازده سال پیش تو مشهد منطقه پایین یک خونه کوچک خریدم بیست تومن الان ششصد تومن شده.تمام کس وکارم توکرج و حیدراباد و جاهای دیگه ان منم اومدم مشهد

واقعا هفت سال پیش چهل وپنج تومن من دوازده سال پیش تو مشهد منطقه پایین یک خونه کوچک خریدم بیست تومن ا ...

اره والا تازه یکی دیگه ازاشناهامون تقریبا نه سال پیش با بیست و پنج میلیون یه پنجاه متری گرفت یعنی تقریبا متری پونصد تومن البته اون طبقه پنجم بدون پارکینگ آسانسور بود ولی همین مدل خونه اون موقع تو محل ما که ازشهرستانای اطراف تهرانیم خیلی هم پایین حساب میشیم متری نهصد تومن بود