سلام خانوما منو همسرم وام ازدواج مونو داریم میگیریم و کل سرمایه زندگیمون همینه ینی خانواده ها کمک و حمایتی نکردن ماییم و این 900 تومن پول میخواییم پولو سرمایه گذاری کنیم یه ملکی چیزی بخریم بیشترین نظرمون روی اطراف تهرانه یکمم طلا اینا جمع کردم و با یه وام دیگه نهایت 1500 داریم بنظرتون کجا خوبه بخریم؟ بین پیشوا و پرند موندیم یه سری خونه هم هست سمت مولوی اینا ولی قولنامه ای کسی تجربه ای داره کمکون کنه
چقدر خوب مرسی از راهنماییت دوستم، حتما تو دیوار اینا سرچ میکنم ببینم چجوریاس
ببین من اوایل ازدواجمون همین شهر خودمون که نمیگم کجاست خونه خریدم هشتاد و پنج میلیون اون موقع میتونستم سه تا همین قدی تو حیدرآباد بخرم بعد از گذشت چند سال خونه ما مثلا قیمتش ده برابر شد ولی اونجا تقریبا بیست برابر شد یعنی اونجا میگرفتم خیلی سود بیشتری میکردم شوهرم راضی نمیشد بریم اونجا محلش دوست نداشت
آره ، دعا کنید برامون بچه ها واقعا خیلی سختی کشیدیم تا اینجا تا الان هیشکی یه قدمم برامون برنداشته
حتما اگه هزینه اشو داری هر چند کوچیک باشه ولی یه خونه بخر من و همسرمم همین کار رو کردیم من قبل ازدواج شاغل بودم به جای اینکه تیر و تخته اضافه و جا اشغال کن بخرم وسایل مورد نیازم رو خریدم و بقیه اشو رو گذاشتیم رو هم یه خونه قولنامه آیی خریدیم بعد از چند سال فروختیم همون نزدیک محله پدر همسرم خریدیم که الان داریم توش زندگی میکنیم الآنم اینجا رو گذاشتیم برای فروش خیلی وقته چون پارکینگ نداریم میخواییم خونه با پارکینگ بخریم یکمم بزرگتر ولی انگار طلسم شده دو ساله چند بار همسرم رفته پای معامله بهم خورده
چقدر خوب مرسی از راهنماییت دوستم، حتما تو دیوار اینا سرچ میکنم ببینم چجوریاس
دیوار کلاهبرداری زیاد میشه منم کلاه سرم رفته البته تو دیوار نه ولی خیلی اینجا و دور ورم دیدم تو دیوار کلاهبرداری میکنن مگه بنگاهی باشه جواز داشته باشه یکی ببر سردر بیاره
نه این که میگم تقریبا هفت سال پیش خرید امسال هم فروخت
واقعا هفت سال پیش چهل وپنج تومن من دوازده سال پیش تو مشهد منطقه پایین یک خونه کوچک خریدم بیست تومن الان ششصد تومن شده.تمام کس وکارم توکرج و حیدراباد و جاهای دیگه ان منم اومدم مشهد
واقعا هفت سال پیش چهل وپنج تومن من دوازده سال پیش تو مشهد منطقه پایین یک خونه کوچک خریدم بیست تومن ا ...
اره والا تازه یکی دیگه ازاشناهامون تقریبا نه سال پیش با بیست و پنج میلیون یه پنجاه متری گرفت یعنی تقریبا متری پونصد تومن البته اون طبقه پنجم بدون پارکینگ آسانسور بود ولی همین مدل خونه اون موقع تو محل ما که ازشهرستانای اطراف تهرانیم خیلی هم پایین حساب میشیم متری نهصد تومن بود