2777
2789
عنوان

نرفتم سرکار

348 بازدید | 17 پست

راستش قرار بود برم یه جایی کار کنم کارای مونتاژ قطعات پزشکی بود با حقوق ماهی ده تومن و بیمه 

ولی داداشم مانعم شد گفت کار صنعتی بدرد زن نمیخوره صبح تا عصری سرکار بعدشم به بچه آن نمی‌رسی( دخترم کلاس دومه) 

داداشم گفت بشین بخون برای آموز پرورش ولی احساس میکنم مخم نمی‌کشه سخته  نمی‌دونم چکار کنم( اینم بگم که خنگ نیستما چندتا مدرک هنری به جز لیسانس خودم دارم   

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برادرت حق پیشنهاد داره؛ آخرش عاقل و بالغ و تصمیم گیرنده خودت باید باشی

کلا دختران و زنان رو با همین انتظارا از نقشای سنتیشون (مادر بودن، انجام دادن کار خونگی و ...) از مشاغل مختلف منع می کنن

الان پدر بودی کسی دهنش باز نبود، چون عادت دارن به تقسیم نابرابر کارها تو خونه. ما صفر باشیم یا نهایت یک و دو و زن بقیه ی بار رو به دوش بکشه

این عادلانه و منصفانه و درست توی این عصر تو دنیا نیست

شروع کن از هر کدوم یه ذره یه ذره بخون بگو به خودم فرصت یه ساله میدم دیگه تو یه سال که تموم میشه پیوس ...

یه سال نمیشه که دی یا بهمن امتحانه، حس میکنم هر چی میخونم موقع تست زنی نصف بیشتر مطالب رو بلد نیستم،  

یه سال نمیشه که دی یا بهمن امتحانه، حس میکنم هر چی میخونم موقع تست زنی نصف بیشتر مطالب رو بلد نیستم،

خب هر سال آموزش و پرورش نیرو میگیره برا امسال صد در صد اماده نباشی سال بعد فولی 

@raheeestekhdam این تلگرامشه اما اینستاشم همینه فک کنم بگو نمونه صفحات رو برات بفرستن خودت ببین