2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاصله عشق و نفرت به مو بنده

من واسه عمم جونمم میدادم از بس بهش وابسته بودم مثلا خواب میدیدم حالش بده انقدر گریه میکردم... ولی الان کامل از چشمم افتاده بود و نبودش برام مهم نیس چهرش واسم منفور شده

ابن با متن عنوان فرق داره آدم اشتباه خودش تو رو سرد میکنه خسته میکنه هل میده ب سمت کس دیگه

بله خودش شکاکیت بیجا هزار تا رفتار مزخرف که فقط وقتی می‌ترسه بری کوتاه مدت درست میشه و همش از این عشق و علاقه سو استفاده میکنه 

بله خودش شکاکیت بیجا هزار تا رفتار مزخرف که فقط وقتی می‌ترسه بری کوتاه مدت درست میشه و همش از این عش ...

از رابطه های سمی دوری کن جز تروما چیزی برات نداره مگه چقدر زندگی می‌کنیم ک عمرمون تو رابطه سمی هدر بره

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

از رابطه های سمی دوری کن جز تروما چیزی برات نداره مگه چقدر زندگی می‌کنیم ک عمرمون تو رابطه سمی هدر ب ...

همش نقش قربانی بازی می‌کرد جایی که خودش مقصر کاری می‌کرد خودم مقصر بدونم