2777
2789
عنوان

الان دوباره گوشی افتاده رو صورتم

206 بازدید | 23 پست

از شانس بدم همش میفته رو دماغم

میگن از هرچی بترسی سرت میاد

ب دلم‌مونده برم صدقه بدم بلکه دماغم نشکنه...

ایندفعه جون سالم ب در بردم دفعه های دیگه چیکار کنم 😐

🤣

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نمیشه منم چندبار افتاده رودماغم حالا دماغمم عمل کردم فک کن چندروزه اول که داخل گچ بود محکم افتاد روش انگار نه انگار😅

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

ن بابا مگ گوشی چقد وزن داره ک بخاد دماغ بشکنه

ممکنه نشکنه ولی کج بشه؟؟

ب مامانم گفتم میگه مگه دماغت از خمیر درست شده که کج بشه😐ولی خودم خیلی حساسم خدایی نکرده دماغم کج بشه نمیتونم عمل هم کنم چون از عمل میترسم 

وای خیلی بده🥲

چیزی نمیشه نترس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

خودم خیلی حساسم از طرفی وسواس فکری هم دارم همش میترسم نکنه مثلا از پله بیفتم دماغم بشکنه بعد مجبور م ...

وای نه توروخدا دوراز جونت اصلا ازاینجور فکرا نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40