2777
2789
عنوان

الان دوباره گوشی افتاده رو صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 23 پست
ممکنه نشکنه ولی کج بشه؟؟ب مامانم گفتم میگه مگه دماغت از خمیر درست شده که کج بشه😐ولی خودم خیلی حساسم ...

بنظر منم حق با مامانته ولی خب باز از این به بعد بیشتر احتیاط کن 

من عمل کردم دکتر ۳ ساعت تو اتاق عمل باهاش ور رفته تا ی چیز نچندان خوشگل تحویل داده گوشی ک دیگ کاری نمیتونه کنه

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

وای نه توروخدا دوراز جونت اصلا ازاینجور فکرا نکن

حالا از شانسم هم مدرسمون پله داره هم خونمون🥲💔منم ک معمولا کف پاهام عرق میکنه کلا با ترس و لرز و استرس از پله ها میرم پایین و میام بالا😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا از شانسم هم مدرسمون پله داره هم خونمون🥲💔منم ک معمولا کف پاهام عرق میکنه کلا با ترس و لرز و اس ...

نه عزیزم از اینجور فکرا نکن خداروشکر پاهات سالمه به این فک کن که هیچ عیبو ایرادی نداری توی پاهات که بخواد باعث زمین خوردنت بشه پس دلیلی نداره الکی از پله ها بیوفتی

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

یعنی از دماغت راضی نیستی?

اصلااااا نیمرخ یه قوس بسیاااار زیاد داده در صورتی ک گفته بودم اصلا قوس نمیخام طبیعی باشه از روبرو هم شکلش خوشگل نیست از بالا ک استخون بوده جمعش کرده پایین دماغ بزرگ مونده حیف از پولم حیف از اون همه سختی ک کشیدم🥲🤦‍♀️

اصلااااا نیمرخ یه قوس بسیاااار زیاد داده در صورتی ک گفته بودم اصلا قوس نمیخام طبیعی باشه از روبرو هم ...

بقیه هم ازش ناراضی ان؟؟

یا فقط شانس تو بوده💔😐

نمیتونی ی بار دیگه عمل کنی

بقیه هم ازش ناراضی ان؟؟یا فقط شانس تو بوده💔😐نمیتونی ی بار دیگه عمل کنی

والا نمونه های پیجش ک خوب بود هرکیم میاد مطب نمیگه ناراضیم ولی خب ریده تو دماغ من قبل عمل تو مطب میگفت باشه طبیعی گفت قوس چی گفتم نمیخام گفت اونم باشه 

سر عمل ک داشتم بیهوش میشدم گفت حالا شایدم نیمه فانتزی شد الانم ک بعد عمله کلا ی چیزی درآورده ک نمیشه اسم روش گزاشت ینی اااااای..... تو این شانس