2777
2789

به جز اینکه رل نزنیم و اکیپ تشکیل ندیم اینارو میدونم دیگه چیا مهمن؟؟

مثل ارایش، تیپ استایل،شخصیت و اخلاق؟

برا درسا چیکار کنم جزوه بنویسیم یا خودشون جزوه میدن😂🤌؟

جزوه بنویس که روز اخر محتاج اینو اون نشی و تهشم ندن.

ارایشتم زیادو غلیظ  نباشه.

و خودت باش راحت باش

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از منی که الان ارشدم اینارو بپذیر:

چندتا دوست خوب کمک میکنه این دوران برات قشنگ تر بشه.

جزوه حتماااااا بنویس. دروس تخصصی رو که خیلی جدی بگیر.

نمیدونم چه رشته ای هستی اما اگر علاقه داری بعدا تو این زمینه کار کنی از الان شروع کن کاراموزی برو و به برای خودت رزومه جمع کن چون وقتی میخوای وارد بازار کار بشی اول ازت سابقه میخوان. اینجوری تجربت هم میره بالا.

من برای ارایش اوایل که فقط رژ و ضدافتاب بی رنگ میزدم. بعد یکم که گذشت دیگه ریمل هم میزدم. ساده همیشه شیک تره.

اگه باز سوالی داری خوشحال میشم کمکت کنم.

شد...😍

از منی که الان ارشدم اینارو بپذیر:چندتا دوست خوب کمک میکنه این دوران برات قشنگ تر بشه.جزوه حتماااااا ...

ببخشید من چند سال از دبیرستان دور بودم و کلاس زبانم نرفتم 

واسه زبان دانشگاه چیکار کنم سخته؟

از منی که الان ارشدم اینارو بپذیر:چندتا دوست خوب کمک میکنه این دوران برات قشنگ تر بشه.جزوه حتماااااا ...

من رشتم روانشناسی هست دیگه چه چیکارا باید انجام داد؟ چون رام دوره یعنی باید با سرویس برم تا دانشگاه 

ببخشید من چند سال از دبیرستان دور بودم و کلاس زبانم نرفتم واسه زبان دانشگاه چیکار کنم سخته؟

زبانی که همه باید پاس کنن استاد بنا به تشخیص خودش یه کتاب معرفی میکنه و کم و بیش درسش میده. اگه الان یکم تو خونه با یوتیوب کار کنی راحت تر میشه برات.

شد...😍

من رشتم روانشناسی هست دیگه چه چیکارا باید انجام داد؟ چون رام دوره یعنی باید با سرویس برم تا دانشگاه

من عمران خوندم خیلی اطلاعات از روانشناسی ندارم.

اما میدونم دروس تخصصی روانشناسی یک سری کتاب پر از نکته دارن.

حتما کتاب هاش رو تهیه کن اگر هزینش برات سنگینه یک سری سایت هست دست دوم تمیزش رو میفروشن. چون کلا کتاب های دانشگاهی رو گرون کردن...

شد...😍

بعد ی سوال اونجا اگر از صبح تا شب دانشگاه باشیم چیا باید همراهم باشه مثلا شناسنامه و اینا لازمه؟

و اینکه چجوری کلاس خودتو پیدا کنی

و موقع بیرون رفتن باید اجازه بگیری حتما چون بعضیا میگن استادا حساسن

ببخشید سوالام زیاد شد🤦‍♀️😂

بعد ی سوال اونجا اگر از صبح تا شب دانشگاه باشیم چیا باید همراهم باشه مثلا شناسنامه و اینا لازمه؟و ای ...

نه شناسنامه و کارت ملی برای ثبت نام فقط لازمه.

کارت دانشجوییت که صادر شد اونو همیشه همراهت داشته باش.

سعی کن خوراکی های کوچیک تو کیفت داشته باشی. یه تراول ماگ اگه میتونی بگیر چای یا قهوه با خودت ببر. فقط حواست باشه نشتی نداشته باشه کیفت خراب بشه :))

سلف دانشگاه اکثرا غذاهای خوبی نداره. اطراف دانشگاه ها کافه و رستوران زیاد هست اونارو تست کن بهترن.

برای بیرون رفتن از کلاس هم اساتید کاری ندارن مگر اینکه کلاس تخصصی باشه که احتمالا از جو کلاس میتونی متوجه بشی.

با گوشیت هم سر کلاس ها زیاد کار نکن که استادا خیلی خوب راجبش برخورد نمیکنن.

شد...😍