2777
2789
عنوان

دستور ...واسه کسایی ک خواستن

341 بازدید | 10 پست

مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت

تهیه خمیر اشترودل :

خمیر مایه فوری  1 قاشق غذا خوری آب ولرم: یک سوم پیمانه  آرد : 2 پیمانه ماست یا شیر: 1 قاشق غذا خوری

کره: 50 گرم

تخم مرغ : 1عدد نمک: 1 قاشق مربا خوری شکر: نصف قاشق مربا خور

مواد لازم برای داخل اشترودل :

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو گرم پیاز خرد شده :1 عدد

قارچ خرد شده : 500 گرم جعفری خرد شده : 4 قاشق غذا خوری فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا : 200 گرم زرده تخم مرغ : 1 عدد کنجد : مقداری برای تزیین آویشن : به مقدار لازم

ادویه کاری : به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه و قرمز و زرد چوبه : به مقدار لازم

خمیر رو پهن میکنیم و مواد رو روی خمیر میزاریم و خمیر رو میپیچیم ...توی فر با دمای ۱۵۰ ...البته بستگی ب فرتون داره ...۲۰ دقیقه میزاریم

مواد لازم برای تهیه کتلت

300 گرم گوشت چرخ کرده4 عدد سیب زمینی متوسط2 عدد تخم مرغ1 عدد پیاز متوسطآرد سوخاری به مقدار لازمنمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

پیاز و رنده کنید و سیب زمینی ابشو بگیرید موادو مخلوط کنید ...بعد کتلتا رو سرخ کنید

کتلت سیب زمینی

مواد لازم:

سیب زمینی چهار عدد متوسط

تخم مرغ دوعدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن دو فنجان

پیاز یک عدد

کاهو و گوجه فرنگی برای تزئین

من سیب زمینی رو رنده میکنم بعد بقیه موادو بهش اضافه میکنم البته یکم پیازچه هم میریزم ک اون دلخواه ...بعد هم سرخ میکنم

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان کارات رو دیدم و بهت رای دادم عزیزم عالی بود👌😍😍

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....

عالی.    

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

فلافل 

نخود نيم كيلو

سيب زميني رنده شده 1 عدد بزرگ يا دو عدد متوسط

تخم مرغ 2 عدد

پياز 2 عدد بزرگ

مغز نان همبري دو عدد

بيكينگ پودر 1 ق غ

نمك و فلفل به ميزان بسيار زياد

نخود رو چرخ میکنیم  زیاد چرخ نکنید ک له بشه ...پیاز و سیب زمینی رنده خیلی ریز میزنم و بقیه مواد رو بهش اضافه میکنیم ...بعدم سرخ میشه ..

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.