چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2320 عنوان خواهر من کنکور داده 154 بازدید | 10 پست ولی تو انتخاب رشته زده بدون کنکور زده آزاد بدون کنکور طبیعیه چیکار باید کنه؟ تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 1403/07/30 | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2320 دانشگاه آزاد یا دانشگاه دولتی با سوابق؟ دانشگاه آزاد ولی کنکور داد رتبه ۶ هزار بود نوشته حقوق بدون کنکور ولی کنکور داد آزاد تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶
fateme_1385 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 9012 دانشگاه آزاد ولی کنکور داد رتبه ۶ هزار بود نوشته حقوق بدون کنکور ولی کنکور داد آزاد عزیزم کنکور که باید بده منظورم اینکه تو دفترچه سراسری با سوابقم داریم اون ربطی به کنکور نداره 🎀😶
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2320 عزیزم کنکور که باید بده منظورم اینکه تو دفترچه سراسری با سوابقم داریم اون ربطی به کنکور نداره خب الان پون منفی داره براش؟ تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶
fateme_1385 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 9012 خب الان پون منفی داره براش؟ من متوجه سوال شما نمیشم مشکلتون چیه؟ 🎀😶
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2320 من متوجه سوال شما نمیشم مشکلتون چیه؟ خواهر من کنکور می تونست دولتی بره بخاطر دوری و پرستاری بود نرفت گفت فقط پزشکی حالا گفت بهمن برم یا آبان اگه بهمن بره باید مرخصی بگیره خیلی دلش به رسته اش نیست می خواد هم دانشگاه از دست نده هم کنکور بدهمشکل وردی بهمن یا آبان هست تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶
fateme_1385 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 9012 خواهر من کنکور می تونست دولتی بره بخاطر دوری و پرستاری بود نرفت گفت فقط پزشکی حالا گفت بهمن برم یا آ ... الان منظورتون اینکه چون آزاد رفته میتونه باز کنکور بده؟آره میتونه آبان بره تا ترم دوم مرخصی بدن ترم یک فکر نمیکنم جایی مرخصی بدن مگه براش نزده نیم سال اول یا دوم 🎀😶
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2320 الان منظورتون اینکه چون آزاد رفته میتونه باز کنکور بده؟آره میتونه آبان بره تا ترم دوم مرخصی بدن ترم ... زده نیم سال اول بعد الان برنامه کلاس هاش گرفتیم تاریخ نزده روز زده می تونیم یک رشته تربیت بدنی عوض کنه با درس دیگه تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶
fateme_1385 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 9012 زده نیم سال اول بعد الان برنامه کلاس هاش گرفتیم تاریخ نزده روز زده می تونیم یک رشته تربیت بدنی عوض ک ... نه اون دست شما نیست دیگه تاریخش منظورتون تغییر رشتس؟ 🎀😶
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2320 نه اون دست شما نیست دیگه تاریخش منظورتون تغییر رشتس؟ خیر منظور تغیر واحد هست تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶