2777
2789
عنوان

خواهر من کنکور داده

154 بازدید | 10 پست

ولی تو انتخاب رشته زده بدون کنکور 

زده آزاد بدون کنکور طبیعیه چیکار باید کنه؟

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

دانشگاه آزاد یا دانشگاه دولتی با سوابق؟

دانشگاه آزاد ولی کنکور داد رتبه ۶ هزار بود نوشته حقوق بدون کنکور ولی کنکور داد آزاد

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشگاه آزاد ولی کنکور داد رتبه ۶ هزار بود نوشته حقوق بدون کنکور ولی کنکور داد آزاد

عزیزم کنکور که باید بده 

منظورم اینکه تو دفترچه سراسری با سوابقم داریم 

اون ربطی به کنکور نداره 

🎀😶

عزیزم کنکور که باید بده منظورم اینکه تو دفترچه سراسری با سوابقم داریم اون ربطی به کنکور نداره

خب الان پون منفی داره براش؟

من متوجه سوال شما نمیشم مشکلتون چیه؟

خواهر من کنکور می تونست دولتی بره بخاطر دوری و پرستاری بود نرفت گفت فقط پزشکی 

حالا گفت بهمن برم یا آبان اگه بهمن بره باید مرخصی بگیره خیلی دلش به رسته اش نیست می خواد هم دانشگاه از دست نده هم کنکور بده

مشکل وردی بهمن یا آبان هست

خواهر من کنکور می تونست دولتی بره بخاطر دوری و پرستاری بود نرفت گفت فقط پزشکی حالا گفت بهمن برم یا آ ...

الان منظورتون اینکه چون آزاد رفته میتونه باز کنکور بده؟

آره میتونه 

آبان بره تا ترم دوم مرخصی بدن 

ترم یک فکر نمیکنم جایی مرخصی بدن 

مگه براش نزده نیم سال اول یا دوم

🎀😶

الان منظورتون اینکه چون آزاد رفته میتونه باز کنکور بده؟آره میتونه آبان بره تا ترم دوم مرخصی بدن ترم ...

زده نیم سال اول 

بعد الان برنامه کلاس هاش گرفتیم تاریخ نزده روز زده می تونیم یک رشته تربیت بدنی عوض کنه با درس دیگه 

نه اون دست شما نیست دیگه تاریخش منظورتون تغییر رشتس؟

خیر منظور تغیر واحد هست