2777
2789
عنوان

شما چجوری

120 بازدید | 21 پست

نیاز هاتون یا پول از دوست پسر میگیرین🤕من اگ چیزی لازم داشته باشم روم نمیشه بگم

آیا درسته این کار

آخه خیلیارو میبینم برا دوست دختراشون چجوری خرج میکنن

ما که نمیگیم بخر خودشون میخرن جاییی بریم خرج میکنن بیرون بریم مثلا خرید باهاشون میریم خودشون خرج میکنن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم روم نمیشه حتی یه شارژ ازش بخوام ولی دوست داشتم حواسش به این چیزا باشه و خودش بپرسه و پیگیری،کنه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

من که اندازه هزار تومنم نگرفتم روم نمیشه.خودشم که فقط واس مناسبتا کادو میگیره

دیگه نمیدونم خسیسه یا نه 

کارم خوبه یا نه🤦🏻‍♀️

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
آخه من بیرون زیاد نمیتونم برم

پسرا توقع دارن اخه نمیتونی زیاد بیرون بری توقع خرج کردن داری ازش مگر روزا خاص بقیه روزا چی برات بخره اخه

من که اندازه هزار تومنم نگرفتم روم نمیشه.خودشم که فقط واس مناسبتا کادو میگیرهدیگه نمیدونم خسیسه یا ن ...

رفتی بیرون بگو بریم میخوام یچز بخرم اگه خودش خرجشو داد یعنی خسیس نیست اگه نداد یعنی خسیسه 

بعدشم زشته از مسر درخواست پول کنی تو مقعیت قرارش میدی خودش خرج میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز