2821
2789
عنوان

شما چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 21 پست
بخره بفرسته😜

خوب روزا خواص مثل ولنتاین میخره میفرسته یک راهکار دیگه هن هست تو اینستاگرام براش مست مثلا یچی که خوشت اومده بفرستی بگی خیلی توشگله و فلان یا برات میخره یا صبر میکنه یک روز خاص برات بخره دیگه شانست 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
من که اندازه هزار تومنم نگرفتم روم نمیشه.خودشم که فقط واس مناسبتا کادو میگیرهدیگه نمیدونم خسیسه یا ن ...

خسیس نیستن ولی دست و دل بازم نیستن

من داداشمو میبینم چجوری برا دوست دخترش خرج می‌کنه توقع منم رفته بالا😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خسیس نیستن ولی دست و دل بازم نیستنمن داداشمو میبینم چجوری برا دوست دخترش خرج می‌کنه توقع منم رفته با ...

اررره بعضی از اقایونو ادم‌میبینهه واس همین میگم اینا خسیسن.هر روز گلو فلان.دوست من با یکی تمام خرج شارژ ارایشگاه هر روز خوراکی اینور اونور رستوران همرو میده.شانسه خواار😔😂

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
خوب روزا خواص مثل ولنتاین میخره میفرسته یک راهکار دیگه هن هست تو اینستاگرام براش مست مثلا یچی که خوش ...

خداییش مناسبتا ک همیشه میخره ولی خب من دوست دارم حداقل ماهی یکبار حتی یه چیز کوچیک بخره 

اگ بهش چیزی بفرستم و رو بزنم صد در صد میگیره ولی خب خودم روم نمیشه☹️

من که اندازه هزار تومنم نگرفتم روم نمیشه.خودشم که فقط واس مناسبتا کادو میگیرهدیگه نمیدونم خسیسه یا ن ...

کادو رو خودش میگیره 

یا ازت قبلش سوال،میکنه که چی میخوای چی بگیرم واست 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
کادو رو خودش میگیره یا ازت قبلش سوال،میکنه که چی میخوای چی بگیرم واست

نه خودش میگیره.طبق شناختی که داره

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨