2777
2789

لباس مجلسیم جلو تا زیر زانو و پشتش دنباله داره ولی دنبالش زیاد بلند نیست 

مانتومم کتی هم رنگ لباس مجلسی رو هم بپوشم یا برم تالار مجلسیه رو روش بپوشممم

کاربری دست دو نفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌که همیشه تو خونه لباس میپوشم‌حوصله م‌نمیگیره اونجا تعویض کنم ،اگه مانتوی بلند تر داری بپوش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مانتو روش بپوش اونجا دربیار

شلوارم بگ پارچه ای بپوش

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان بپوش رفتی اونجا کته رو درش بیار اگرم کته دوست داری تنت باشه همینجا بپوش

خونه بپوشم اوکیع ببین مانتو یکم بلنده ولی نه زیاد پشت لباس و دنبالش معلومه رنگشون تیره روشن 

کاربری دست دو نفره 
برم عروسی بپوشم شلوار جین راسته یا پاچه بگ بپوشم با کتونی برای رفتن خوبه

بگ با کتونی خوبه ولی اگر میخوای کفشتو عوض کنی بپوش وگرنه بگ با پاشنه بلندم کیوته مشکل نیست 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
پیعنی مجلسیه رو از خونه بپوشم

اره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من‌که همیشه تو خونه لباس میپوشم‌حوصله م‌نمیگیره اونجا تعویض کنم ،اگه مانتوی بلند تر داری بپوش

دارم ولی کلی گشتم تیره روشن پیدا کنم لباس بد میشه

کاربری دست دو نفره